Κακή ήττα για τον ΟΦΗ που αυτοκτόνησε!

ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ ήταν κακός πίσω και άτυχος μπροστά και ηττήθηκε 2-4 από τον Παναιτωλικό, με τον Νέιρα να χάνει πέναλτι!

Ο Νιόπλιας παρέταξε τον ΟΦΗ με επιθετικές βλέψεις όπως έκανε τόσο στη Ριζούπολη όσο και στην Τούμπα. με Νέιρα, Τοράλ, Τσιλιανίδη και φορ τον Λάμπρου.

Ο Παναιτωλικός, όμως, ήταν αυτός που είχε καλύτερο ξεκίνημα και απείλησε, ενώ έφερε την ψυχρολουσία στον ΟΦΗ νωρίς-νωρίς. Συγκεκριμένα, ένα κακό μαρκάρισμα του Μαρινάκη στον Μόρσεϊ έφερε το πέναλτι για την ομάδα του Αναστασίου. Ο Μεντόζα το εκτέλεσε στο 8ο λεπτό, ο Βάτερμαν απέκρουσε, αλλά στην επαναφορά ο παίκτης του Παναιτωλικού σκόραρε για το 0-1.

Ο ΟΦΗ συνήλθε σιγά-σιγά και δημιούργησε ευκαιρίες για να ισοφαρίσει. Είχε δοκάρι σε κοντινό πλασέ του Λάμπρου (οι παίκτες του Ομίλου διαμαρτυρήθηκαν για επαφή του Κορνίλιους στον Λάμπρου), είχε μία επικίνδυνη κεφαλιά του Νέιρα, ένα κοντινό πλασέ του Τοράλ από το ύψος του πέναλτι που έφυγε άουτ, γενικώς είχε φάσεις για το 1-1. Φάσεις, όμως, είχε και ο Παναιτωλικός που ήταν επικίνδυνος μπροστά με Καρέλη και Μεντόζα.

Το γκολ του βρήκε ο ΟΦΗ πριν από το ημίχρονο, αλλά δεν μπόρεσε να το κρατήσει. Ο Νέιρα, σε φάση με μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Παναιτωλικού, πλάσαρε άψογα στο τετ α τετ με τον Μελισσά στο 43' και έκανε το 1-1, αλλά ο Παναιτωλικός σόκαρε για δεύτερη φορά τους γηπεδούχους. Δύο λεπτά μετά ο Κορνέλιους με κεφαλιά (κι αφού πρώτα η φάση ελέγχθηκε για οφσάιντ) έκανε το 1-2 σε μία κακή αντίδραση της άμυνας του Ομίλου, από τις πολλές στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος ο Νιόπλιας έβαλε τον Ντουρμισάι στη θέση του Τσιλιανίδη και τον πέρασε φορ (βάζοντας αριστερά τον Λάμπρου), αλλά ένα ακόμη σοκ από τον Παναιτωλικό χάλασε τα όποια πλάνα του. Η άμυνα του Ομίλου πελαγοδρομούσε και ο Παναιτωλικός βρήκε τρίτο γκολ, με τον Καρέλη στο 63ο λεπτό να κάνει σαν σε προπόνηση το 1-3!

Η απάντηση του Ομίλου ήρθε στο 66' σε ένα ματς-ροντέο. Ο Νέιρα με πλασέ στην κίνηση σκόραρε δις και μείωσε σε 2-3 αλλάζοντας την εικόνα του ΟΦΗ!

Το ματς είχε πολλά να δώσει ακόμα κι έδωσε στον ΟΦΗ στην ευκαιρία να ισοφαρίσει, αλλά ο MVP Νέιρα, στάθηκε μοιραίος. Στο 81' ο Ντουρμισάι κέρδισε πέναλτι από τον Κορνέλιους, ο Νέιρα το εκτέλεσε, αλλά η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Μελισσά, στη μεγαλύτερη ευκαιρία του Ομίλου!

Σαν να μην έφτανε αυτό ο Παναιτωλικός στις καθυστερήσεις, την ώρα που ο ΟΦΗ τον πολιορκούσε, βρήκε και τέταρτο γκολ, στην αντεπίθεση, με τον Βέργο να διαμορφώνει το 2-4 σε ένα απίστευτο ματς που συνολικά αδικεί την Κρητική ομάδα.

Οι συνθέσεις:

ΟΦΗ: Βάτερμαν, Μαρινάκης (82' Στάικος), Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Μεγιάδο, ντε Γκουζμάν (60' φαν Ντάινεν), Νέιρα, Τσιλιανίδης (46' Ντουρμισάι), Τοράλ (82' Ναμπί), Λάμπρου

Παναιτωλικός: Μελισσάς, Μαλής, Μάρτεμσον, Λούι, Χουχούμης, Μπαρμπόσα (67' Ντουάρτε), Κορνέλιους, Μόρσεϊ (Αποστολάκης), Φλόρες, Μεντόζα (71' Τσιγγάρας), Καρέλης (82' Βέργος)


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.