«Καλαϊτζάκια»: Η Λιθουανία και το όνειρο του NBA

SMS
17:35 | 16/12/2019

Συνέντευξη σε Λιθουανικό Μέσο παραχώρησαν τα αδέλφια από το Ηράκλειο και μίλησαν για την ζωή τους στη νέα χώρα αλλά και τους στόχους τους

Οι νεαροί δίδυμοι από το Ηράκλειο, μίλησαν σε συνέντευξη τους στην Λιθουανία (basketnews.lt),για την μετακόμιση τους στο Λιθουανικό πρωτάθλημα, τη νέα τους ομάδα αλλά και τους στόχους τους.

"Ήταν δύσκολο να φύγεις από το σπίτι και τους φίλους σου. Το συναίσθημα ήταν στην αρχή ήταν δύσκολο, αλλά με τον αδερφό μου προσαρμοστήκαμε ευκολότερα. Στη Λιθουανία, το παιχνίδι είναι πιο σκληρό, έχει περισσότερες επαφές. Υπάρχουν πολύ περισσότεροι Αμερικανοί που παίζουν στην Ελλάδα, με κάθε ομάδα να έχει τουλάχιστον 5-6 Αμερικανούς παίκτες. Εδώ (Λιθουανία) είναι περισσότεροι Λιθουανοί, νέοι παίκτες »", δήλωσε ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης.

Μιλώντας για το τι πήρε την απόφαση να έρθει στη Λιθουανία, ο Γεώργιος είπε ότι ο κύριος λόγος ήταν ο χρόνος συμμετοχής τους. "Ο ατζέντης μας είναι Λιθουανός. Μας είπε ότι θα ήταν μια πολύ καλή απόφαση για εμάς το Λιθουανικό πρωτάθλημα, θα παίρναμε πολύ χρόνο παίζοντας. Αυτό έκανε την απόφασή μας να έρθουμε εδώ", τόνισε ο ταλαντούχος γκαρντ.

Στο τέλος, οι δύο τους αποκάλυψαν τους στόχους τους, οι οποίοι είναι διαφορετικοί. Θυμίζω ότι σε παλαιότερη συνέντευξη τους στο Cretalive.gr, είχαν αναφερθεί αναλυτικότερα σε αυτούς. Ο Παναγιώτης θα ήθελε να εγκατασταθεί στην Ευρωλίγκα και ο Γεώργιος έχει στόχο το ΝΒΑ.

"Όπως κάθε παίκτης, θέλω να δουλέψω σκληρά και να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο - σε μια ομάδα ευρωπαϊκού κυπέλλου ή Ευρωλίγκα", δήλωσε ο Παναγιώτης. Από την άλλη, ο Γιώργος τόνισε: «Ένα από τα μεγαλύτερα όνειρά μου ήταν να παίξω στο NBA. Αν με κάλεσαν στο επόμενο έτος στο NBA Rookie Exchange, αυτό θα ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα για μένα. Τώρα θέλω να δουλέψω σκληρά και να βελτιώνομαι κάθε μέρα ", δήλωσε ο Γεώργιος, ο οποίος έχει σχεδόν 13 πόντους και 5 ριμπάουντ πρωτάθλημα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΟΥΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κάνουν αίσθηση στη Λιθουανία τα «Καλαϊτζάκια»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.