Kάλεσμα Βοσνιάδη στο κόσμο των Χανίων

16:18 | 24/10/2019

Κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας να στηρίξει την ομάδα, στον προσεχή εντός έδρας αγώνα της Κυριακής (27/10) με αντίπαλο τον Απόλλωνα απεύθυνε με δηλώση του ο τεχνικός των Χανίων Αλέκος Βοσνιάδης.

Τον Απόλλωνα Σμύρνης υποδέχονται στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2 τα Χανιά. Ο τεχνικός των «κυανόλευκων» Αλέκος Βοσνιάδης με δήλωση του στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ απεύθυνε κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας, να βρεθεί την Κυριακή (27/10) στο γήπεδο και να στηρίξει την ομάδα, ενώ παράλληλα ζήτησε από αυτούς να έχουν υπομονή.

Αναλυτικά η δήλωση του:

«Είναι το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας, μετά το νικηφόρο ξεκίνημα που κάναμε στο πρωτάθλημα. Θέλουμε όλο τον κόσμο δίπλα μας, σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι με μία ομάδα που είναι το φαβορί για να ανέβει κατηγορία, αλλά κι εμείς είμαστε μία ομάδα πολύ ανταγωνιστική. 

Απέναντι στον δύσκολο αντίπαλο θέλουμε το αποτέλεσμα για να συνεχίσουμε το καλό ξεκίνημά μας. Ο κόσμος να έρθει να μας στηρίξει, να έχει υπομονή μέχρι το τέλος του παιχνιδιού, να είναι δίπλα στην ομάδα ανάλογα πώς εξελίσσεται το παιχνίδι και στο τέλος να έχουμε πάρει όλοι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για την ομάδα μας.

Να είναι από το πρώτο παιχνίδι στα Περιβόλια ενεργοί, δίπλα μας και να αγκαλιάσουν την ομάδα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τηλεοπτικό το Εργοτέλης - Πλατανιάς, όλο το πρόγραμμα

Αποφόρτιση με μπάρμπεκιου στα Χανιά

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.