Κάλεσμα Ερασιτέχνη: «ΟΦΗ παντού!»

13:16 | 13/04/2019

Τι αναφέρει η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ενόψει του «καυτού» σαββατοκύριακου.

Κάλεσμα στον κόσμο του ΟΦΗ, στο Ηράκλειο και την Αθήνα, να συμπαρασταθεί στην μεγάλη προσπάθεια που δίνουν αυτό το Σαββατοκύριακο, τα τμήματα του ΟΦΗ, απευθύνει με ανακοίνωση του ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ.

Παράλληλα, ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ εύχεται καλή επιτυχία στην ομάδα ποδοσφαίρου του ΟΦΗ, που αγωνίζεται με τον Παναθηναικό στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ:

«Φίλαθλοι του ΟΦΗ,

Το Σαββατοκύριακο, ο Σύλλογος μας, δείχνει την δύναμη του, καθώς τα τμήματα του, διεκδικούν ανόδους και πρωταγωνιστούν σε διάφορα αθλήματα, που φιλοξενεί στις τάξεις της, η μεγάλη μας ομάδα.

Το βόλει του ΟΦΗ, διεκδικεί άνοδο στην Α1 κατηγορία και αν τα καταφέρει θα βρεθεί για πρώτη φορά στην ιστορία του, στα σαλόνια του Ελληνικού βόλει.

Καλούμε τον κόσμο του ΟΦΗ, που βρίσκεται στην Αθήνα, να βρεθεί στο κλειστό γυμναστήριο Νέας Ερυθραίας, τόσο στον ημιτελικό το Σαββάτου, όσο στον τελικό της Κυριακής, για να βαοηθήσει τον προπονητή και τους παίκτες μας, στην μεγάλη προσπάθεια που κάνουν.

Το μπάσκετ του ΟΦΗ, την Κυριακή (5μμ) υποδέχεται στα Δυο Αοράκια, τον Αργοναύτη και με νίκη, αγκαλιάζει την άνοδο στην Β' Εθνική μπάσκετ. Ο κόσμος του ΟΦΗ απο το Ηράκλειο, πρέπει να είναι στο πλευρό της ομάδας μας, που προσπαθεί να επανέλθει στις μεγάλες κατηγορίες του Ελληνικού μπάσκετ.

Την Κυριακή (4.30μμ) η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΟΦΗ μας, υποδέχεται στο γήπεδο του Κρουσώνα, τις Νέες Δραπετσώνας και με νίκη, είναι αγκαλιά με την επιστροφή στην Α' Εθνική γυναικών.

Το Σάββατο (7μμ) η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ, έχοντας ήδη κατακτήσει το πρωτάθλημα Κρήτης, υποδέχεται τον Ηρόδοτο, στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου, σε ένα παιχνίδι πανηγυρικού χαρακτήρα.

Το Σάββατο (4μμ) το πόλο του ΟΦΗ, υποδέχεται τον Ηλυσιακό στο κολυμβητήριο Ηρακλείου για την Α2, σε ένα ακόμη παιχνίδι για την μάχη της παραμονής.

Καλούμε τον κόσμο του ΟΦΗ, να βρεθεί κοντά στην προσπάθεια των τμημάτων μας.

Και καλή επιτυχία στην ομάδα ποδοσφαίρου στο κεκλεισμένων των θυρών, παιχνίδι με τον Παναθηναικό στο ΟΑΚΑ!

Και μην ξεχνάμε: ΟΦΗ παντού!»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.