Κάλεσμα ΟΦΙ ενόψει Κυριακής: «Όλοι την Κυριακή στο Βουζουνεράκειο»

14:26 | 03/10/2019

Την Κυριακή (Capitano.gr - 15.00) o ΟΦΙ αντιμετωπίζει την Νίκη Βόλου στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν στη Football league

Η ανακοίνωση του ΟΦΙ

''Ήταν 9 Ιουνίου του 2018 , όταν ο ΟΦΙ στο γήπεδο του Κερατσινίου , στον Πειραιά , παρουσία 400 φίλων του , έδινε ένα από τους πιό σπουδαίους αγώνες της ιστορίας. Τελικός κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδος. Αντίπαλος η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ. Νικητής και Κυπελλούχος με 2-0 ο ΟΦΙ.

Την ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ θα αντιμετωπίσει την Κυριακή ο ΟΦΙ σε ένα άλλο ιστορικό για τον ΟΦΙ αγώνα. Στην πρώτη αναμέτρηση στο Βουζουνεράκειο σε αγώνα football league.

Δεν χρειάζεται συστάσεις η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ. Ιστορική ομάδα με παραστάσεις στην super league , τελευταία φορά μάλιστα την σεζόν 2013-14 άσχετα αν την χρονιά εκείνη διοικητικά αδιέξοδα την ανάγκασαν να αποχωρήσει.

Ο ΟΦΙ χωρίς φόβο , αλλά με μπόλικο πάθος , θα παίξει μπροστά στο κόσμο του , για τον κόσμο του με στόχο φυσικά την νίκη. Το Βουζουνεράκειο είναι τεράστια δύναμη για τον ΟΦΙ , ο κόσμος του είναι η ψυχή του. Την Κυριακή το Βουζουνεράκειο θα βάλει για μια ακόμα φορά τα καλά του , και οι παίκτες του ΟΦΙ αρκεί να παίξουν την μπάλα που ξέρουν. Στην Ρόδο ίδρωσαν την ασπρόμαυρη , το ίδιο θα κάνουν και την Κυριακή. Οι φίλοι του ΟΦΙ (κόσμια πάντα) θα τον σπρώξουν σε μια ακόμα νίκη .

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Όλοι την Κυριακή στο Βουζουνεράκειο στις 15.00.

Γενική είσοδος 10 ευρώ. Μαθητές Λυκείου 5 ευρώ. Μικρότερα παιδιά δωρεάν. ΑΜΕΑ και συνοδοί αυτών δωρεάν.''

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.