Καλλιθέα και ΑΕΚ Β' πήραν «στα χαρτιά» τους αγώνες με Επισκοπή και Ηρόδοτο - Η βαθμολογία

17:51 | 14/02/2023

Στις δύο κρητικές ΠΑΕ επιβλήθηκε και πρόστιμο 8.125 ευρώ.

Τον μηδενισμό της Επισκοπής και του Ηροδότου, αναφορικά με τα μη διεξαχθέντα παιχνίδια του Β΄ ομίλου της Super League 2 με την Καλλιθέα και την ΑΕΚ Β΄, αντίστοιχα, αποφάσισε το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας. Στην πρώτη περίπτωση, η Επισκοπή δεν παρουσίασε θεωρημένα τα δελτία των ποδοσφαιριστών, ενώ, στη δεύτερη, ο Ηρόδοτος παρατάχθηκε με μόλις έξι παίκτες.

Οι εν λόγω αναμετρήσεις της 10ης αγωνιστικής κατακυρώνονται με σκορ 3-0 στην Καλλιθέα και την ΑΕΚ Β΄, ενώ στις δύο κρητικές ΠΑΕ επιβλήθηκε και πρόστιμο 8.125 ευρώ.

Κατόπιν αυτών των αποφάσεων, τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής και η βαθμολογία του Β΄ ομίλου διαμορφώνονται ως εξής:

Επισκοπή - Athens Kallithea FC 0-3 α.α.

Ηρόδοτος - ΑΕΚ Β΄ 0-3 α.α.

Καλαμάτα - ΠΑΟ Ρουφ 3-0

Απόλλων Σμύρνης - Αιγάλεω 0-0

Χανιά - Προοδευτική 2-0

Παναχαϊκή - ΟΦ Ιεράπετρας 2-0

Ολυμπιακός Β΄ - Κηφισιά Διακόπηκε

ΡΕΠΟ: Ηλιούπολη

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

Untitled-44444444432.jpg#asset:436055


* Εκκρεμεί η τύχη των αγώνων Athens Kallithea FC - Ολυμπιακός Β΄ (7η αγωνιστική - αποχώρησαν στο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι), ΠΑΟ Ρουφ - Επισκοπή (9η - μη θεωρημένα τα δελτία της Επισκοπής), Ολυμπιακός Β΄ - Κηφισιά (10η - αποχώρησαν στο 23΄ οι γηπεδούχοι).

** Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας κατακύρωσε με 3-0 υπέρ της Κηφισιάς ΑΕ το παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΣΑ Ηρόδοτος για την 9η αγωνιστική.

*** Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας κατακύρωσε με 3-0 υπέρ της ΑΕΚ Β΄ το παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΣΑ Ηρόδοτος για την 10η αγωνιστική.

**** Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας κατακύρωσε με 3-0 υπέρ της Καλλιθέας το παιχνίδι απέναντι στην Επισκοπή για την 10η αγωνιστική.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.