Καλμαζίδης: «Πρόκληση ο ΟΦΗ»

21:37 | 13/05/2024

Ο πολύπειρος τεχνικός του ΟΦΗ μίλησε για τη νέα πρόκληση της καριέρας του - Δανδάλης: "Τιμή για μας".

"Ο ΟΦΗ είναι για μένα μια νέα πρόκληση. Εχει δυναμική και ανθρώπους, που βοηθάνε την ομάδα" ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ο Γιάννης Καλμαζίδης, μετά την συμφωνία του με τον ΟΦΗ, που είναι για δυο χρόνια.

O 56χρονος τεχνικός με το βαρύ βιογραφικό, τους 14 τίτλους σαν πρώτος και δεύτερος προπονητής εντός και εκτός Ελλάδος, επισημαίνει, ακόμη για την συμφωνία του με τον ΟΦΗ, ότι "μετά την συνάντηση και συζήτηση, που είχα με τον πρόεδρο, διαπίστωσα ότι έχουμε έχουμε την ίδια φιλοδοξία. Να βελτιώσουμε την ομαδα και το σύλλογο στο τμήμα βόλει του ΟΦΗ και αυτό είναι μια πρόκληση για όλους μας. Παρακολουθώ την ομάδα χρόνια τώρα. Έχει δυναμική, υπάρχει πίσω απο την ομάδα ένας άνθρωπος, ο κ. Δανδάλης, που την αγαπάει και την στηρίζει και έχει και άλλους δίπλα του. Αυτό είναι μια ασφάλεια για οποιονδήποτε. Υπάρχει η ηρεμία, να κάνουμε κάτι καλό. Υπαρχει η δυναμική στο νησί και τους ανθρώπους γύρω απο την ομάδα".

Δανδάλης: "Τιμή για μας"

Ο Γιάννης Καλμαζίδης, ήταν εξ' αρχής ο πρώτος στόχος του προέδρου του ΟΦΗ, Γιάννη Δανδάλη.

Μάλιστα είχε κατέβει στο Ηράκλειο, στα τέλη Απριλίου για την πρώτη συζήτηση με τον ΟΦΗ. Την Δευτέρα (13/5) το μεσημέρι απάντησε θετικά, στον πρόεδρο του ΟΦΗ.

Ο Γιάννης Δανδάλης, ανέφερε για τον Γιάννη Καλμαζίδη, ότι "είναι τιμή για μας, να συνεργαζόμαστε με ένα προπονητή, με την αξία και το βιογραφικό του Γιάννη Καλμαζίδη. Είχαμε υπομονή και τον περιμέναμε, γιατί πραγματικά τον πιστεύουμε πολύ. Ελπίζω, τα όνειρα μας, να γίνουν πραγματικότητα".

Τέλος, στο Ηράκλειο, βρίσκεται ένας ακόμη πρωταθλητής, για τον ΟΦΗ, που θα δώσει εμπειρία και προσωπικότητα.

Ο 42χρονος (2μ05) κεντρικός Ανδρέας Ανδρεάδης, έχει συμφωνήσει προφορικά και απομένουν τα τυπικά.

Ο Ανδρέας Ανδρεάδης, κατέκτησε στην καριέρα του 7 πρωταθλήματα με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και 3 Κύπελλα με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.