«Kαλπάζει» ο Εργοτέλης!

17:00 | 14/02/2021

O Eργοτέλης επικράτησε εύκολα με 2-0 του Διαγόρα και διατήρησε το αήττητο του για πέντε σερί αγώνες - δείτε τα δύο γκολ της νίκης

Με ένα γκολ στην αρχή (5' - Μπουτσάκης) και ένα στο φινάλε του αγώνα (88' - Μανουσάκης) ο Εργοτέλης επικράτησε με 2-0 στο Παγκρήτιο του Διαγόρα Ρόδου, όσο εύκολα δείχνει το τελικό σκορ.

Χωρίς να εντυπωσιάσει, η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη προηγήθηκε νωρίς με όμορφη κεφαλιά του Μπουτσάκη, είχε σε πολύ καλή μέρα τους παίκτες στον άξονα και δεν απειλήθηκε καθόλου στο α' μέρος, βέβαια δεν δημιούργησε και αρκετούς κινδύνους για την απέναντι εστία.

To πρώτο γκολ:

Στην επανάληψη, ο Διαγόρας είχε όρεξη όμως ο Εργοτέλης δεν τον άφηνε να ελπίζει. Ο Ταουσιάνης φρέσκαρε στο 58' την ομάδα και με την είσοδο των Μπουρσέλη και Πατρινού έγινε περισσότερο απειλητική. Όμως, στο 67' ο Διαγόρας απείλησε με την πρώτη και... τελευταία ευκαιρία του στον αγώνα. Ο Μπαστάκος έπιασε την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, όμως η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κατσιμήτρου.

Στη συνέχεια μέσα από στημένες φάσεις προσπάθησαν να απειλήσουν οι φιλοξενούμενοι, όμως ο Εργοτέλης δεν κινδύνευσε ενώ με απ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπουρσέλη (85') αλλά και όμορφες ενέργειες του 21χρονου Κοκκίνη ο οποίος έδωσε ενέργεια στα αριστερά της επίθεσης, δημιούργησε προϋποθέσεις αλλά και το γκολ έπειτα από άριστη συνεργασία με τον Πατρινό, ο τελικός αποδέκτης Μανουσάκης διαμόρφωσε το τελικό 2-0 στο 88'.

Tο δεύτερο γκολ:

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Ποζατζίδης, Κατσούρι, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Πέϊος, Μπουτσάκης (Κοκκίνης 72'), Appi, Μανουσάκης, Κωστανάσιος (Μπουρσέλης 57') Conraad (Πατρινός 57')

Διαγόρας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Τσέλιος, Ρουγκάλας, Dorival, Γεωργίου (Κάκκο 9' λ.τρ), Τσιαντούλας 80') Αυγενκού (Kone 46'), Μπαστακός, Λινάρδος (Νάτσης 79') Σανδραβέλης, Alaez (Σμυρλής 67'), Κοντοχρήστος, Κωστούλας

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.