Καλύτερος ο Εργοτέλης, τη νίκη η Επισκοπή

17:16 | 16/02/2022

Ο Εργοτέλης ηττήθηκε με 0-1 από την Επισκοπή στο Ρέθυμνο, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής

Παρά το γεγονός ότι ο Εργοτέλης δεν άξιζε την ήττα στο Ρέθυμνο, το γκολ του Νταρζίσιο στο 72' ήταν αρκετό για να δώσει τη νίκη στην ομάδα της Επισκοπής, για την 19η αγωνιστική της Superleague 2.

Καλύτερος στο πρώτο 45λεπτο ο Εργοτέλης, είχε την φάση στο 31΄με το τετ-α-τετ του Μπουτσάκη με την Επισκοπή να μην έχει κάποια σημαντική στιγμή. Στην επανάληψη, ο Βέλιτς έκανε κάποιες διορθβτικές κινήσεις, η ομάδα του προσπάθησε περισσότερο, με τους ''κιτρινόμαυρους'' να εξακολουθούν να έχουν τον έλεγχο του ματς. Στο 72' ο Νταρζίσιο από κοντά έκανε το 1-0, ο Εργοτέλης πίεσε στη συνέχεια με τους γηπεδούχους στις καθυστερήσεις με τον Σουμπασάκη να χάνουν μοναδική ευκαιρία για το 2-0.

Οι συνθέσεις:

Εργοτέλης (Νίκος Μπαδήμας): Τσέλιος, Σαρρής, Κόλα, Σερβιλάκης (Ποζατζίδης 60’) Κατσούρι, Πέϊος, Βουτσάς, Μπουτσάκης (Appi 69’), Hossam (Conraad 60’) Πατρινός, Κοκκίνης (Ντουμάνης 69’)

Επισκοπή (Γιασμίκο Βέλιτς): Καλογεράκης, Ανδρικόπουλος, Μπαρμπόσα, Γκονζάλβες, Τσάβος, Πολυχρόνης, Εμπόι, Τριντάντε, Νοικοκυράκης, Πέτρου, Σταθόπουλος

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.