Καμπούρης για θάνατο Ίβκοβιτς: «Δεν ξέρουν τι τους γίνεται»

12:26 | 18/09/2021

Ο Αργύρης Καμπούρης έχει την ίδια αγάπη με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς: τα περιστέρια

Ο παλαίμαχος παίκτης του Ολυμπιακού μίλησε στο σάιτ news247.gr και απάντησε σε όσους λένε πως ο θάνατος του Ίβκοβιτς οφείλεται στα περιστέρια.

«Διαβάζω ότι πέθανε εξ αιτίας των πουλιών. Δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Και προπαντός αγνοούν πως συμπεριφερόταν στα περιστέρια του, πόσο φρόντιζε για την καθαριότητα και την υγεία τους».

Ο Ίβκοβιτς συνήθιζε να αποκαλεί τον Καμπούρη "σκουπιδιάρη": «Ήθελε να με πειράξει, σα να μου έλεγε ότι του πήγαινα συνήθως πουλιά που δεν είχαν προοπτική. Μια μέρα του πήγα ένα αλογατιά και του λέω, κόουτς αυτό θα σε αφήσει με ανοιχτό το στόμα. Άρχισε να λέει διάφορα, δεν ξέρεις, τι είναι αυτά και γελούσε. Μια δυο μέρες μετά, με πήρε τηλέφωνο και μου είπε "πω-πω αυτό το περιστέρι είναι καταπληκτικό μπρε". Ο Ντούσαν ήταν ένας πραγματικός άρχοντας. Και ήξερε ότι μόνο στα περιστέρια θα έβρισκε την ηρεμία του...»

Πως συνέβαινε όλο αυτό όμως; Ο Καμπούρης λέει: «Ήταν ένας εκρηκτικός χαρακτήρας. Το μπάσκετ σε αυτό το υψηλό επίπεδο έχει τρομερό στρες. Δεν αντέχεται η πίεση του αποτελέσματος, των συνεχόμενων αγώνων.

Πολλές φορές που η ένταση στην προπόνηση ανέβαινε, έκλεινα την πόρτα για να μην ακούω τις φωνές του. Ήξερα ότι μετά θα ερχόταν να μου μιλήσει για τα περιστέρια. Μόνο έτσι ηρεμούσε. Και κυρίως όταν βρισκόταν ανάμεσά τους».

Πηγή: news247.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.