«Κανείς δεν μπορεί να μας σταματήσει, αλλά ψυχραιμία»

21:41 | 01/04/2018

Με την ποδοσφαιρική εμπειρία χρόνων που κουβαλά στις πλάτες του ο Κώστας Καζανάκης μίλησε στην ιστοσελίδα του ΟΦΗ για την θετική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, αλλά και για τη συνέχεια.

Ο ιστορικός παράγοντας του Ομίλου εξάρει την προσπάθεια, βοήθεια και παρουσία όλων στην ομάδα, λέγοντας όμως παράλληλα πως «τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη», ενώ  για το παιχνίδι με τον Αρη επισημαίνει πως: «την ομάδα μας αγωνιστικά δεν μπορεί κανείς να τη σταματήσει και θα πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι, να έχουμε καλή συμπεριφορά και να βοηθήσουμε σε ένα ακόμη παιχνίδι την ομάδα, να κάνει ένα αποφασιστικό βήμα προς το στόχο».

Αναλυτικά στις δηλώσεις του στο ofi1925.gr ο Κώστας Καζανάκης τονίζει: «Ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου, τον προπονητή και τους παίκτες μας. Ήταν παλικάρια. Έχω ζήσει μεγάλες στιγμές με τον ΟΦΗ, αλλά και αυτή η επιτυχία, έχει ξεχωριστή θέση, στην καρδιά μου. Ευχαριστώ τους φιλάθλους μας, που σε αυτήν την δύσκολη οικονομική συγκυρία, ταξίδεψαν στην Πάτρα, για να υποστηρίξουν τον ΟΦΗ. Και η συμπεριφορά τους ήταν ιδανική.

Όλη η Ελλάδα είδε τι ομάδα έχουμε. Έχω δεχθεί εκατοντάδες τηλεφωνήματα, από όλα τα μέρη της Ελλάδας, για τον ΟΦΗ μας. Αυτή η ομάδα μας κάνει υπερήφανους. Προσοχή όμως. Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Έχουμε δρόμο ακόμα και πολύ δουλειά, για να τα καταφέρουμε.

Θα ήθελα να ζητήσω από τους φιλάθλους που θα βρεθούν στο γήπεδο την Τετάρτη στο παιχνίδι με τον Άρη, να είναι προσεκτικοί. Να μην έχουμε προβλήματα. Την ομάδα μας αγωνιστικά δεν μπορεί κανείς να τη σταματήσει και θα πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι, να έχουμε καλή συμπεριφορά και να βοηθήσουμε σε ένα ακόμη παιχνίδι την ομάδα, να κάνει ένα αποφασιστικό βήμα προς το στόχο.

Καλώ όσους αγαπούν τον ΟΦΗ, να έρθουν κοντά στην ομάδα, σε αυτήν την ιστορική στιγμή».

Η ΠΑΕ ΟΦΗ ευχαριστεί την ΠΑΕ Παναχαική για τη φιλοξενία

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΟΦΗ ευχαριστεί την ΠΑΕ Παναχαική για την άριστη φιλοξενία στην αποστολή της ομάδας μας, στο μεταξύ μας παιχνίδι.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.