Κάνουν προπονήσεις και περιμένουν

21:00 | 15/05/2020

Η τηλεδιάσκεψη της Δευτέρας (18/05) θα καθορίσει το πρόγραμμα του Εργοτέλη.

Η κατάσταση στη Super League 2 είναι αρκετά συγκεχυμένη… Ναι μεν έχει δοθεί η άδεια για να επιστρέψουν οι ομάδες στο γήπεδο, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά πως θα κυλήσει το υπόλοιπο της τρέχουσα σεζόν.

Ο προβληματισμός και ανησυχία για την επόμενη μέρα είναι τα στοιχεία που συνθέτουν το τοπίο και τα πράγματα είναι κάπως έτσι και στις τάξεις των «κιτρινόμαυρων».

Οι ιθύνοντες του ηρακλειώτικου συλλόγου έχουν κάνει κάποιες προεργασίες, προκειμένου να είναι έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο, όμως και πάλι δεν μπορούν προς το παρόν να οργανώσουν αναλυτικά το πλάνο τους.

Για την ακρίβεια περιμένουν τη διαδικτυακή συνεδρίαση της Δευτέρας (18/05), στην οποία θα συμμετέχουν όλες οι ομάδες της κατηγορίας, ο πρόεδρος της Ένωσης, Λεωνίδας Λεουτσάκος, αλλά και 3 εκπρόσωποι της Football League, και αναμένεται ν’ αποφασιστεί αν συνεχιστεί η δράση.

Τα ερωτηματικά είναι αρκετά και πρέπει να δοθούν ξεκάθαρες απαντήσεις, προκειμένου να υπάρχει πλήρη γνώση των δεδομένων.

Στον Εργοτέλη το κατ’ οίκον πρόγραμμα συνεχίζεται όλο αυτό το διάστημα. Οι παίκτες έχουν πάρει το ασκησιολόγιο και το ακολουθούν καθημερινά, αναμένοντας και εκείνοι τις εξελίξεις.

Η διοίκηση θέλει να έχει να πλήρη γνώση στην υπόθεση, πριν χαράξει την πορεία της. Το οικονομικό αποτελεί ένα μεγάλο «βραχνά» για όλα τα σωματεία και οι «κιτρινόμαυροι» υποστηρίζουν πως πρέπει να παραθέσει τις απόψεις της η κάθε εμπλεκόμενη πλευρά, ώστε να φανεί αν είναι εφικτή η επανεκκίνηση.

Ο Απόλλων Σμύρνης κατέβασε ήδη… ρολά για την τρέχουσα σεζόν, μιας και δήλωσε αδυναμία επιστροφής στη δράση.

Και το «σκηνικό» είναι περίπου το ίδιο για τους περισσότερους συλλόγους της Super League 2, που αμφιβάλλουν για το αν μπορούν, χωρίς την απαραίτητη στήριξη, ν’ ανταποκριθούν στις απαιτήσεις μιας ενδεχόμενης επανέναρξης του πρωταθλήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κατέβασε… ρολά ο Απόλλων Σμύρνης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.