Καραχάλιου: «Κύριε Καπράλο φοβάστε τον διασυρμό»

16:11 | 04/01/2022

«Δριμύ κατηγορώ» εξαπέλυσε η Ελληνίδα ιστιοπλόος προς τον Σπύρο Καπράλο, με αφορμή το αίτημά της να αγωνίζεται με διαφορετική σημαία.

Με σημερινή της ανάρτηση (4/1) η Βασιλεία Καραχάλιου, εξαπέλυσε δριμύ κατηγορώ κατά του Σπύρου Καπράλου, κάνοντας μάλιστα λόγω για «διασυρμό και εκβιαστικές απειλές». Τέλος, δε δίστασε να δηλώσει πως θα χάσει μέχρι κι την επόμενη Ολυμπιάδα προκειμένου να ικανοποιηθεί το αίτημά της.

Αναλυτικά η ανάρτησή της

Ναι! Σας ακούσαμε κ. Καπράλο..και εσάς και την σαφέστατη απειλή σας ότι θέλετε να με....καμαρώσετε στο βάθρο και ΔΕΝ θα με βοηθήσετε συναινώντας στο να αλλάξω χρώμα πανιών, προφασιζόμενος εθνικά φρονήματα. Μόνο που η αιτία ΔΕΝ είναι θέμα "εθνικής" περηφάνιας! Αυτό που θέλετε να αποφύγετε είναι ο διεθνής ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ σας, σε προσωπικό επίπεδο.

Ακούστε όμως κι εμένα, στη τελευταία μου επικοινωνία μαζί σας...ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι δεν πρόκειται να με...καμαρώσετε σε βάθρο ξανά, πολύ απλά διότι ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΕ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΜΕΣΩ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΕΙΛΩΝ, ΚΑΛΥΜΕΝΩΝ ΜΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΜΑΣΚΕΣ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΜΟΥ. Προτιμώ να περιμένω όσο χρειαστεί, ακόμα και αν αποφασίσετε να ΜΕ ΕΚΔΙΚΗΘΕΙΤΕ ΣΤΕΡΩΝΤΑΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ, προκειμένου να απολαμβάνω, ψυχική ηρεμία και έναν στοιχειώδη σεβασμό για τους κόπους μου και την προσπάθεια μου.

ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΗΣ!!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.