Καραγεωργίου: «Άλλοι παράγοντες δεν μας άφησαν να πάρουμε περισσότερους βαθμούς»

23:27 | 07/04/2019

Ο τεχνικός του Λεβαδειακού, Νίκος Καραγεωργίου υποστήριξε ότι η ομάδα του δεν δικαιούται να βρίσκεται στην προτελευταία θέση αλλά πιο ψηλά.

Ο Νίκος Καραγεωργίου, στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του 0-0 με τον Αστέρα Τρίπολης, άφησε…  αιχμές ότι από την περίοδο που ανέλαβε την ομάδα «άλλοι παράγοντες» τους οποίους δεν κατονόμασε, δεν άφησαν τον Λεβαδειακό να πάρει περισσότερους βαθμούς, όπως είπε.

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς με βάση την δυνατότητα του αντιπάλου. Μπορεί ο ένας βαθμός να μην φαίνεται πολύς για να μας δώσει τη δυνατότητα να κοιτάξουμε πιο αισιόδοξα τα πράγματα, παρόλα αυτά είναι ένας βαθμός. Θέλω να πω ότι αυτή η ομάδα από την ημέρα που ασχολήθηκα, δεν μας επιτρέψανε, εκτός από ένα παιχνίδι, με τον ΟΦΗ στο οποίο ο αντίπαλος ήταν πολύ ανώτερος από εμάς και μας κέρδισε δίκαια, σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια δικαιούμασταν να πάρουμε πολύ περισσότερους βαθμούς» τόνισε.

Ο έμπειρος τεχνικός υποστήριξε ότι… «δεν μας το επιτρέψανε και μας αφήσανε να έχουμε 21 βαθμούς και όλοι να μας θεωρούν πεσμένους. Αυτό οφείλεται ξεκάθαρα στον τρόπο με τον οποίο μας αντιμετώπισαν άλλοι παράγοντες και όχι οι ίδιες οι ομάδες που αντιμετωπίσαμε. Παίξαμε επί ίσοις όροις, σε πολλά παιχνίδια ήμασταν ανώτεροι, σε πολλά παιχνίδια βάλαμε τη μπάλα  στα δίχτυα αλλά δεν μας το δίνανε, σε πολλά παιχνίδια μας έδιναν  πέναλτι εις βάρος μας για να χάσουμε και βρεθήκαμε να είμαστε εκεί».

Για να καταλήξει… «Δεν δικαιούται αυτή η ομάδα να είναι εκεί. Και επαναλαμβάνω δεν εχει να κάνει με το σημερινό παιχνίδι, ούτε με την εικόνα, διότι σήμερα παίζαμε με πολύ ικανό αντίπαλο».

ΠΗΓΗ: sdna.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.