Καραμπετάκης για Ιμια και μεταγραφές

20:20 | 31/01/2019

Τι δήλωσε ο Νίκος Καραμπετάκης στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο.

Πικραμένος από την ισοπαλία εμφανίστηκε στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου ο Νίκος Καραμπετάκης, ο οποίος χαρακτήρισε άδικο το αποτέλεσμα. Παράλληλα, στάθηκε στην εικόνα του ΟΦΗ, αλλά και στις μεταγραφές που έγιναν, ενώ στην αρχή των δηλώσεών του αναφέρθηκε στην επέτειο των 23 χρόνων από τα Ιμια.

«Σήμερα είναι μαύρη μέρα για την χώρα μας και είναι καλό να τιμούμε την μνήμη των ανθρώπων που χάθηκαν», τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

«Έγιναν μεταγραφικές κινήσεις που δείχνουν ότι η ομάδα έχει ανέβει. Όταν ενσωματωθούν οι παίκτες τότε θα είμαστε ακόμα καλύτερα».

Συνεχίζοντας, είπε: «Αν ήταν μια ομάδα που έπρεπε να κερδίσει, αυτή ήμασταν εμείς. Αυτό που κρατάμε είναι η μεγάλη προσπάθεια των παιδιών, η βοήθεια του κόσμου που είναι σημαντική μέχρι το τέλος και με αυτή την παρουσία στα τελευταία παιχνίδια, θα έρθει το αποτέλεσμα που θέλουμε. Πρέπει να κρατήσουμε είναι η κατοχή της μπάλας, η πίεση πάνω στην μπάλα και το γεγονός ότι πλέον κρατάμε τον αντίπαλο μας μακρυά από την περιοχή μας. Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό, υπάρχει πίκρα που δεν πήραμε αυτούς τους βαθμούς και πιστεύω ότι εφόσον συνεχίσουμε με αυτές τις εμφανίσεις τότε θα δικαιωθούν οι προσπάθειες μας».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.