Καρβελάς στο Capitano.gr «Άντε να τελειώνουμε, να πανηγυρίσουμε με τον κόσμο»

11:29 | 01/04/2019

Ο Άγγελος Καρβελάς μιλά στο Capitano.gr για την επικείμενη παραμονή του ΠΟΑ και την... τρελή χρονιά.

Με τον ιδρώτα να μην έχει στεγνώσει ακόμα από τη σπουδαία νίκη επί του Κερατσινίου που φέρνει τον ΠΟΑ μία ανάσα από την μαθηματική εξασφάλιση της παραμονής, ο Άγγελος Καρβελάς, εκ των πρωταγωνιστών της εφετινής σεζόν, μίλησε στο Capitano.gr τόσο για το κυριακάτικο αποτέλεσμα όσο και για την πορεία του Ατσαλένιου στο εφετινό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

«Ηταν μία μεγάλη νίκη. Το πανηγυρίσαμε με την καρδιά μας. Προς στιγμή νομίζαμε ότι σωθήκαμε και μαθηματικά, αλλά δεν πειράζει. Θέλουμε ένα βαθμό σε δύο παιχνίδια, άντε να τελειώνουμε την επόμενη αγωνιστική να πανηγυρίσουμε με την καρδιά μας μαζί με τον κόσμο», τόνισε χαρακτηριστικά ο ακραίος μπακ του ΠΟΑ και πρόσθεσε:

«Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόση δύναμη μας δίνει ο κόσμος. Είναι μαζί μας όπου κι αν παίζουμε. Την Κυριακή στάθηκε ξανά δίπλα μας και μας έσπρωξε στη νίκη. Ηταν τρομερή η παρουσία του και τον ευχαριστούμε».

«Κάναμε πορεία πρωταθλητισμού»

Οσον αφορά στην εφετινή σεζόν, ο Καρβελάς στέκεται στα αποτελέσματα που αδίκησαν τον ΠΟΑ: «Ηταν μία τρελή χρονιά. Πιστεύω πως αδικήσαμε τους εαυτούς μας, αλλά τέλος καλό όλα καλά. Η ομάδα έχει τεράστιες δυνατότητες και το απέδειξε. Με τις μεταγραφές του χειμώνα δυναμώσαμε και κάναμε στο β' γύρο πορεία πρωταθλητισμού. Ο ΠΟΑ είναι μεγάλη ομάδα, με τεράστια ιστορία. Χαίρεσαι να παίζεις γι' αυτόν. Πρέπει όλοι να είμαστε αντάξιοι του ονόματός του».

Η χρονιά, βέβαια, δεν τελειώνει εδώ και ο Καρβελάς δίνει το έναυσμα για τη συνέχεια: «Εχουμε και το Κύπελλο μπροστά μας. Θέλουμε να κλείσουμε τη χρονιά με έναν τίτλο και θα παλέψουμε γι' αυτό. Πρώτα να σωθούμε και μαθηματικά και στη συνέχεια θα επικεντρωθούμε στο Κύπελλο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έτσι σώζεται ο ΠΟΑ

Σκύβαλος: «Αφιερωμένη στον κόσμο η νίκη»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.