Καρπαζιάν στο ΟΑΚΑ

23:45 | 11/06/2019

Ηττα-σοκ της Εθνικής του Αναστασιάδη από την Αρμενία (2-3) και η κατρακύλα συνεχίζεται στα προκριματικά του Euro 2020.

Όλα στραβά κι ανάποδα για την Εθνική μας ομάδα στον προκριματικό δρόμο του Euro 2020. Λίγες μέρες μετά το βαρύ 3-0 από την Ιταλία, ήρθε το ακόμα πιο βαρύ 2-3 από την Αρμενία στο ΟΑΚΑ, γιγαντώνοντας την απογοήτευση, την γκρίνια και την εσωστρέφεια στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Μπορεί ο Άγγελος Αναστασιάδης να προχώρησε σε αλλαγές στην ενδεκάδα, προτιμώντας ένα πιο ορθολογικό σύστημα, ωστόσο η ελληνική ομάδα βρέθηκε να χάνει 2-0 στο 33', στο ίδιο χρονικό διάστημα που το Σάββατο έχανε 3-0 από την Ιταλία. Καραπετιάν στο 8' και Γκαζαριάν στο 33' έδωσαν καθαρό προβάδισμα στους Αρμένιους και παρά την βελτιωμένη εμφάνιση της Ελλάδας στο β' μέρος και το γκολ του Ζέκα στο 54', ήρθε το 1-3 από τον Μπαρσεγιάν στο 74' για να βάλει ταφόπλακα στα όποια όνειρα των γηπεδούχων για κάτι καλύτερο.

Λίγο πριν από το φινάλε και συγκεκριμένα στο 87' ο τρομερός στο β' μέρος Φορτούνης πέρασε σχεδόν όλη την Αρμενία και πέτυχε το γκολ της αγωνιστικής, αλλά δεν ήταν αρκετό για να αλλάξει τα πράγματα.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η Εθνική μας μένει πίσω, αν και ακόμα είναι νωρίς, στη βαθμολογία του 10ου ομίλου, έχοντας 4 βαθμούς σε 4 παιχνίδια (1 νίκη, 1 ισοπαλία, 2 ήττες).

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΕΛΛΑΔΑ: Βλαχοδήμος, Σιόβας, Παπασταθόπουλος, Κούτρης, Μαυρίας (17' λ.τ. Κώτσιρας), Ζέκα, Σάμαρης (75' Σιώπης), Μασούρας, Πέλκας (58' Κολοβός), Φορτούνης, Κουλούρης.

ΑΡΜΕΝΙΑ: Αϊραπετιάν, Χαρογιάν, Γκριγοριάν Α., Μκρτσιάν (55' Χοφπεσιάν), Γκαζαριάν (83' Αβετισιάν), Μπαρσεγκιάν, Χοφνανισιάν Α., Μιχιταριάν, Χαμπαρτσουμιάν, Καραπετιάν (70' Μπαμπαγιάν), Ισκανιάν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ελλάδα-Αρμενία: Δείτε τα γκολ του αγώνα

Χαμός στο twitter για την τραγική εμφάνιση της Εθνικής

Ούτε οι... συγγενείς δεν πήγαν στο ΟΑΚΑ

Δείτε τη βαθμολογία του ομίλου της Εθνικής

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.