Καρυπίδης: «Πρέπει να μάθουμε να κερδίζουμε και τους διαιτητές»

17:03 | 05/01/2023

Άστραψε και βρόντηξε ο ισχυρός άνδρας του Άρη, που επισκέφτηκε την προπόνηση της ομάδας του στον απόηχο της ήττας από τον ΠΑΟΚ.

Ο Θεόδωρος Καρυπίδης, φανερά δυσαρεστημένος από την ήττα του Άρη στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης από τον ΠΑΟΚ με 1-0, επισκέφτηκε την σημερινή (5/1) προπόνηση των κίτρινων και σε ομιλία του προς του παίκτες έθεσε άπαντες προ των ευθυνών τους τονίζοντας μεταξύ άλλων πως δεν πρέπει να επαναπαύονται στα μεγάλα τους συμβόλαια.

Μεταξύ άλλων τόνισε «Όπως το είδε όλος ο κόσμος, δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος από την χθεσινή εμφάνιση» και συνέχισε λέγοντας: «Δεν είχατε πάθος και μαχητικότητα, περίμενα πολύ καλύτερη εμφάνιση».

Μάλιστα, υποστήριξε πως «ναι μεν ο διαιτητής δεν ήταν καλός, μας αδίκησε, ειδικά στο γκολ υπάρχει φάουλ, το οποίο δεν έπρεπε να μετρήσει»,. «Πρέπει να μάθουμε να κερδίζουμε και τους διαιτητές. Έχουμε αποδείξει ότι όταν παίζουμε σύμφωνα με τις πραγματικές μας δυνατότητες μπορούμε να κερδίζουμε και τους διαιτητές», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Δεν μας ικανοποιούν μόνο οι νίκες με Παναιτωλικό ή Λαμία… Μια μεγάλη ομάδα δείχνει το μέταλλο της με τις νίκες στα ντέρμπι. Αυτές δείχνουν τον χαρακτήρα της μεγάλης ομάδας, οπότε δεν είναι δυνατόν να ξαναδούμε μια τέτοια εμφάνιση».

Και κατέληξε την ομιλία του προς την ομάδα, λέγοντας: «Περιμένω αντίδραση άμεσα από το ματς της Κυριακής, μην επαναπαύεστε στα μεγάλα σας συμβόλαια».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.