Κατ’ οίκον προπονήσεις στον ΟΦΗ

21:25 | 17/03/2020

Οι παίκτες Ομίλου ακολουθούν πρόγραμμα στο σπίτι, προκειμένου να διατηρηθούν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Ολόκληρη σχεδόν η ποδοσφαιρική Ευρώπη βαδίζει στα… τυφλά, λόγω κορωνοϊού. Η αναστολή των πρωταθλημάτων είναι μαζική και υπάρχει παύση της δράσης.

Οι ποδοσφαιριστές του Ομίλου, έτσι, βρίσκονται σε κατάσταση αναμονής, όπως φυσικά κι οι συνάδελφοι τους στις υπόλοιπες ομάδες της Super League 1.

Το «Μένουμε σπίτι» εφαρμόζεται στο απόλυτο στις τάξεις του ηρακλειώτικου συλλόγου, αφού συν τοις άλλοις οι προπονήσεις έχουν απαγορευτεί από την κυβέρνηση μέχρι και τις 27 Μαρτίου.

Τα πάντα μπορεί να βρίσκονται στον… αέρα, αλλά αυτό δε σημαίνει πως οι «ασπρόμαυροι» μένουν άπραγοι. Εφόσον, δηλαδή, επιστρέψουν στο ΒΑΚ, το ζητούμενο είναι να παρουσιαστούν στην καλύτερη κατάσταση, όσο εφικτό είναι κάτι τέτοιο.

Το τεχνικό επιτελείο, βέβαια, ετοίμασε ένα πρόγραμμα στους παίκτες, που οφείλουν ν’ ακολουθούν πιστά γι’ αυτό το λόγο.

Είναι, δηλαδή, ένα πλούσιο ασκησιολόγιο, το οποίο οι ποδοσφαιριστές εκτελούν στα σπίτια τους, ώστε να μη «σκουριάσουν» και να κρατήσουν σ’ ένα προπονητικό ρυθμό τα σώματα τους.

Όλο αυτό το διάστημα της αποχής από τις υποχρεώσεις της ομάδας, ο Γιώργος Σίμος και οι συνεργάτες του έχουν φυσικά επικοινωνία με τους παίκτες.

Υπάρχει μια αγωνία, αρχικά για την απειλητική κατάσταση με την εξάπλωση του κορωνοϊού, και έπειτα για τον αν θα ξεκινήσουν τελικά τα πλέι οφ και η σεζόν τελειώσει χωρίς προβλήματα

Σε μια τέτοια περίπτωση, πάντως, η χρονιά θα ολοκληρωθεί καλοκαίρι, καθώς έχει ήδη πάει πίσω. Οι «ασπρόμαυροι» δουλεύουν πλέον σε χαμηλότερες εντάσεις και είναι δεδομένο πως αν συνεχιστεί το πρωτάθλημα, θα χρειαστούν μία εύλογη περίοδο για να μπουν ξανά σε φουλ ρυθμούς.

Το συγκεκριμένο πρόβλημα, ωστόσο, είναι γενικό και θα το αντιμετωπίσουν όλες οι ομάδες. Όπως και να’ χει, όμως, στον ΟΦΗ μένουν σπίτι, γυμνάζονται και αναμένουν τα σπουδαία…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πιθανές αλλαγές στο πλάνο του ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.