​Καταγγελία Βρέντζου για βρισιές και απειλές από Τσάλο

17:05 | 25/05/2023

Η καταγγελία του Γιώργου Βρέντζου για τον Φώτη Τσάλο.

Ο πρώην πρόεδρος του Εργοτέλη και νυν διοικητικός παράγοντας των Χανίων, αποκάλυψε ότι είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Φώτη Τσάλο, ο οποίος θέλει να ασχοληθεί με τον Εργοτέλη και αναφέρθηκε στις ύβρεις και τις απειλές.

Συγκεκριμένα, ο κ.Βρέντζος αποκάλυψε:

Πριν από λίγο επικοινώνησα τηλεφωνικά με τον Φώτη Τσάλο. Από χθες βράδυ είχα δεχθεί από αυτόν αρκετά τηλεφωνήματα και γραπτά μηνύματα και παρότι αρχικά είχα αποφασίσει να μην του απαντήσω, τελικά σήκωσα το τηλέφωνο για να σταματήσει να με ενοχλεί.

Αρχικά μου συστήθηκε ως ο "Βασιλιάς της Κρήτης"... Μετά μου παραπονέθηκε για την χθεσινή μου ανάρτηση. Του εξήγησα - ευγενικά - αφενός ότι οι χαρακτηρισμοί που χρησιμοποίησα δεν αφορούσαν εκείνον (όπως άλλωστε ξεκαθάρισα στη σημερινή μου ανάρτηση) και αφετέρου τον λόγο που δεν επιθυμώ την ενασχόληση του με τον Εργοτέλη, που δεν είναι άλλος από την παραγοντική του διαδρομή στον ΟΦΗ και τα προβλήματα που δημιούργησε στον Συντοπίτη.

Εκνευρισμένος, με ρώτησε με ποια ιδιότητα παρεμβαίνω και του απάντησα του πρώην προέδρου αλλά και του φιλάθλου του Εργοτέλη. Του είπα επίσης ότι φυσικά έχει το δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει και του ευχήθηκα καλή τύχη.

Εξοργισμένος, άρχισε να με βρίζει και να με απειλεί. Μάλιστα μου έστειλε και γραπτά απειλητικά μηνύματα (τα οποία είναι στη διάθεση των αρχών) με το που κλείσαμε το τηλέφωνο.

Κανονικά θα έπρεπε να απευθυνθώ στην αστυνομία και στη δικαιοσύνη. Επειδή όμως με άτομα όπως ο συγκεκριμένος δεν αξίζει καν ν' ασχολείσαι, θα επαναλάβω δημόσια ό,τι του απάντησα και στο τηλέφωνο όταν μου είπε πως όπου με βρει θα με γ......

Θα τον ενημερώσω όταν κατέβω Ηράκλειο να τα πούμε από κοντά...

Γιατί εγώ μπορεί να μην είμαι ο "Βασιλιάς της Κρήτης" όπως αυτός αλλά κάτι τέτοιους ξέρω πολύ καλά - κι εγώ κι η οικογένεια μου - να τους βάζω στη θέση τους...

ΥΓ. Προς Σταύρο Περακάκη: τα βλέπεις;;;

Διαβάστε επίσης:

«Νταλαβεριτζήδες, στοιχηματζήδες και κάθε λογής λαμόγια δεν έχουν θέση στον Εργοτέλη»


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.