Καταγγέλλουν τραμπουκισμούς οι παίκτες του Πόρου!

20:35 | 16/11/2021

Οι ποδοσφαιριστές του Πόρου έδωσαν την δική τους απάντηση στην ανακοίνωση των παικτών του ΑΟΑΝ, σε ένα ματς που... συνεχίζεται ακόμα!

Έπειτα από τις ανακοινώσεις των διοικήσεων, τo γαϊτανάκι των δηλώσεων συνεχίζεται και πλέον οι ποδοσφαιριστές του Πόρου απάντησαν στους συναδέλφους τους του ΑΟΑΝ, κατηγορώντας μάλιστα την ομάδα του Αγίου Νικολάου για τραμπουκισμούς στο μεταξύ τους ματς πριν λίγα 24ωρα.

Η ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών του Πόρου:

Στον Πόρο είμαστε μια οικογένεια και δεν θα αφήσουμε κανέναν να μας το χαλάσει αυτό... Είμαστε μια ομάδα που στο δυναμικό της έχει πολλούς ξένους αθλητές και σε καμία περίπτωση δεν έχει γίνει το παραμικρό γιατί είμαστε όλοι αδέρφια… Δεν μπορείς να μιλάς για υγιή αθλητισμό όταν κατά την διάρκεια του ματς βρίζεις οικογένειες και σπίτια σε όλο τον πάγκο μας, δεν μπορείς να μιλάς για υγιή αθλητισμό όταν γυρίζεις στον πάγκο και απειλείς πως πρώτα θα σας κερδίσουμε και μετά θα σας δείρουμε(!) δεν μπορείς να μιλάς για υγιή αθλητισμό όταν στο τέλος του ματς ανοίγεις την πόρτα για να μπουν οι οπαδοί της ομάδας σου μέσα και να τραμπουκίζουν την ομάδα μας η οποία ήταν απροστάτευτη…. Υγιής αθλητισμός είναι η φιλοξενία "ευ αγωνίζεσθαι" κάτι το οποίο έχουμε στον Πόρο και είμαστε πολύ περήφανοι γι αυτό!!!!

ΜΕ ΤΙΜΗ

ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ Α.Ο. ΠΟΡΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σκέντζος: «Έκανα λάθος, όμως μας οδήγησαν οι χυδαίες αντιδράσεις από τον ΑΟΑΝ»

ΑΟΑΝ εναντίον Σκέντζου

Απειλές κατήγγειλε ο Πόρος: «Επειδή είμαστε οι αποκαλούμενοι χωριάτες, δίνουμε απαντήσεις στο γήπεδο»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.