«Καταιγίδα» ο ΟΦΗ στη Λαμία!

ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ διέλυσε 4-1 τη Λαμία με «μαέστρους» τους Τοράλ-Μπάκιτς, τρομερό γκολ του Ντιουσέ και τον Φελίπε να βρίσκει δίχτυα.

Ένα γκολ στην αρχή και ένα γκολ στο φινάλε του πρώτου μέρους ήταν αυτό που κατάφερε ο ΟΦΗ κόντρα στη Λαμία, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μάρκο Μπάκιτς. Στο πρώτο σέρβιρε, στο δεύτερο εκτέλεσε ο ίδιος.

Στο ενδιάμεσο των δύο τερμάτων η Λαμία προσπάθησε να αντιδράσει και να απειλήσει, το έκανε δύο φορές με τον Μαρτίνεθ, κυρίως λόγω λαθών των φιλοξενούμενων, αλλά σε γενικές γραμμές ο ΟΦΗ δεν είχε πρόβλημα απέναντι σε μία Λαμία που είχε σοβαρά προβλήματα στην άμυνά της και ο ΟΦΗ βρήκε το ελεύθερο πεδίο να δράσει.

Ο Νταμπράουσκας έβαλε τον Γκρόνινγκ στην επίθεση αντί του Ντίκο, αλλά τις φάσεις τις πήρε από το δίδυμο Τοράλ-Μπάκιτς που λειτούργησαν ωραία, έβγαλαν ποιότητα και ήταν οι πρωταγωνιστές των δύο τερμάτων στο 8ο και 42ο λεπτό.

Στο δεύτερο μέρος η Λαμία μπήκε δυνατά και προσπάθησε να απειλήσει, είχε ένα σχετικά καλό διάστημα στο πρώτο δεκάλεπτο, αλλά η σεμνή τελετή έλαβε τέλος στο 60ο λεπτό. Ο Ντιουσέ με «κεραυνό» αλά ΠΑΣ στους «Ζωσιμάδες» πέτυχε ένα τρομερό γκολ και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3 για τον Όμιλο, κλειδώνοντας το επιβλητικό τρίποντο.

Με το 0-3 υπέρ του ο ΟΦΗ περίμενε απλώς να περάσει ο χρόνος, κατεβάζοντας τους ρυθμούς, χωρίς ωστόσο να δέχεται κάποια πίεση από τους γηπεδούχους. Αντίθετα η ομάδα του Νταμπράουσκας ήταν αυτή που έχανε ευκαιρίες για να πετύχει κι άλλο γκολ, με κορυφαία αυτή του Λουίζ Φελίπε ο οποίος με το που μπήκε αλλαγή (στη θέση του Μπάκιτς) έστειλε την μπάλα στο δοκάρι με ωραίο σουτ.

Στο 84' ο Φελίπε βρήκε τελικά δίχτυα κι αφού πρώτα πέρασαν 5 λεπτά για να τσεκαριστεί από το VAR και να μετρήσει (αρχικά ακυρώθηκε ως οφσάιντ). Ο Βραζιλιάνος έβαλε το κερασάκι στην τούρτα του εντυπωσιακού ΟΦΗ στη Λαμία, διαμορφώνοντας το επιβλητικό 0-4. Στις καθυστερήσεις ήρθε το γκολ της τιμής από τους γηπεδούχους με τον Τσιλούλη να βρίσκει δίχτυα και να διαμορφώνει το τελικό 1-4.

Διαιτητής: Ανδρέας Γκάμαρης (Αθηνών)

Κίτρινες: Μεγιάδο, Περέα

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΛΑΜΙΑ (Σάββας Παντελίδης): Σαράνοβ, Σιμόν (75’ Βασιλαντωνόπουλος), Κορνέζος, Παούλαβετς (22’ λ.τρ. Τσιλούλης), Αμπάντα, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης (46’ Νούνιες), Σλίβκα, Μαρτίνεθ, Ρόμανιτς (64’ Ασκόφσκι), Βέργος (75’ Μανούσος).

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Μανδάς, Βούρος, Διαμαντής, Πασαλίδης, Λάρσον, Μεγιάδο (68’ Περέα), Ντιουσέ, Μπαλογιάννης (60’ Θοράρινσον), Μπάκιτς (76’ Λουίζ Φελίπε), Τοράλ (68’ Νέιρα), Γκρόνινγκ (60’ Μοσκέρα).


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.