Καταπληκτικοί Σέλτικς και... 2-0

08:45 | 16/05/2018

Η ομάδα της Βοστώνης επικράτησε με 107-94 τους Καβαλίερς και έκανε το 2-0 στους τελικούς της Ανατολής

Οι "Κέλτες" έδειξαν για ακόμα μία φορά χαρακτήρα, άντεξαν το απίστευτο ξεκίνημα του LeBron James (21 πόντοι στην πρώτη περίοδο), στόχευσαν κάθε αδυναμία των Cavaliers και πήραν μία δίκαιη νίκη. Πήραν έτσι ξεκάθαρο προβάδισμα στην σειρά, υποχρεώνοντας παράλληλα τον James να βρεθεί για πρώτη φορά πίσω με 2-0 σε σειρά Τελικών της Ανατολής έπειτα από το 2008, όταν είχε πάθει κάτι αντίστοιχο κόντρα στους... Celtics!

Ο Jaylen Brown με 23 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των Celtics, με τον Terry Rozier να προσθέτει 18 πόντους και τον Al Horford 15 πόντους και 10 ριμπάουντ σε ακόμα μία μαγική βραδιά για την Βοστώνη. Για τους Cavaliers, o LeBron είχε 42 πόντους, 10 ριμπάουντ και 12 ασίστ και ο Kevin Love 22 πόντους και 15 ριμπάουντ, αλλά από εκεί και πέρα υπήρχε το... χάος για το Cleveland, που δεν πήρε ουσιαστική βοήθεια από κανέναν ρολίστα του.

Έτσι, οι Σέλτικς έκαναν μεγάλο βήμα για την πρόκριση στους τελικούς του ΝΒΑ  μετά το 2-0 απέναντι στους Καβς στους τελικούς Ανατολής.

Η ομάδα του Στίβενς έκανε την ανατροπή και διαφύλαξε για δεύτερη φορά την έδρα της, κάτι που της ανοίγει διάπλατα τον δρόμο για τους τελικούς.Οι Σέλτικς μετρούν 37 προκρίσεις σε 37 περιπτώσεις στο παρελθόν που προηγήθηκαν με 2-0 σε σειρά playoffs!

πληροφορίες: sport24

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.