Κατάρρευση και ήττα με ανατροπή!

16:51 | 11/02/2018

Ο Εργοτέλης παρ ότι προηγήθηκε με 2-0 τελικά ηττήθηκε με 2-3 από τον Αιγινιακό στην Πιερία πραγματοποιώντας ένα πολύ άσχημο β' μέρος - τρία γκολ σε... επτά λεπτά δέχθηκε η κρητική ομάδα!

Για μια ακόμα φορά φέτος ο Εργοτέλης απέδειξε ότι όταν δεν κρατάει το μηδέν στην άμυνα δεν μπορεί να πάρει αποτέλεσμα. Παρά το γεγονός ότι η ομάδα του Τάκη Γκώνια προηγήθηκε με 2-0 στο α' μέρος, στην επανάληψη ήρθε η... κατάρρευση και με τρία γκολ σε επτά λεπτά! γνώρισε την ήττα με 3-2 από τον Αιγινιακό. Έτσι έσπασε το αήττητο των τεσσάρων σερί αγώνων.

Ο Εργοτέλης πραγματοποίησε ένα καλό πρώτο μέρος, εκμεταλλεύτηκε τις δύο πολύ καλές ευκαιρίες του και προηγήθηκε με 2-0. Μόλις στο 8' ο Μπουρσέλης έβαλε μπροστά στο σκορ τους ''κιτρινόμαυρους'', με τον Κάιπερς στο 28' να διπλασιάζει τα τέρματα για τους φιλοξενούμενους έπειτα από ασίστ του Μπουρσέλη. Στην επανάληψη ο Αιγινιακό μπήκε πιο δυνατά προσπάθησε να δημιουργήσει κινδύνους μπροστά από την εστία του Λαδά όμως ο Εργοτέλης είχε τις απαντήσεις. Όλα αυτά μέχρι το 68'. Σε εκείνο το λεπτό ο Παπαδόπουλος έπειτα από σέντρα του Πέριτς, και λίγα λεπτά αφ ότου πέρασε στο ματς, με πλασέ έκανε το 1-2 ενώ στο 70' χωρίς να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί ο Πέριτς έφερε το ματς στα ίσια (2-2). Σαν να μην έφταναν τα δύο γκολ της ισοφάρισης, στο 75' η ομάδα του Αιγινίου ολοκλήρωσε την ανατροπή. Ο Τσολακίδης με ωραίο σουτ έπειτα από σέντρα του Παπαδόπουλου διαμόρφωσε το 3-2 και έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους. 

Στην συνέχεια, με κύριο εκφραστή τον Κάιπερς, οι ''κιτρινόμαυροι'' προσπάθησαν να επιστρέψουν στο ματς όμως τελικά δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το ματς.

Συνθέσεις:

Αιγινιακός: Τόλιος, Ανδρικόπουλος, Λιόλιος, Πετρούσης (46' Τσολακίδης), Πολύζος, Αντωνιάδης (57' Παπαδόπουλος), Γκατσολάρι, Πέριτς, Τοπαλίδης, Μπιλάλι
Εργοτέλης: Λαδάς, Μπουρσέλης (57' Ροβίθης), Τσέλιος, Νικολακάκης, Μπάτζιος, Ιατρούδης(83' Αγγελόπουλος), Σταμόπουλος, Μαζουλουξής, Καϊπερς, Σταματάκος (68' Έφορντ), Μπούζας

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.