«Κατάσταση προσβλητική για το άθλημα»

17:24 | 23/04/2018

Ο πρόεδρος του ΑΟΤ, Αντώνης Λαμπράκης, με δήλωση του εκφράζει τη δυσαρέσκεια του για την κατάσταση που επικρατεί στο πρωτάθλημα της Α1.

Ζητάει, μάλιστα, από την ΕΠΣΗ να επαναφέρει το σύστημα διεξαγωγής με play off και play out, καθώς αρκετές ομάδες παρουσιάζονται πλέον αδιάφορες και, όπως υποστηρίζει, αυτή η εικόνα είναι προσβλητική για το άθλημα.

Αναλυτικά τονίζει: «Λίγες αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ και ως πρόεδρος του ΑΟ Τυμπακίου θέλω να εκφράσω την δυσαρέσκειά μου για την κατάσταση με τις αδιάφορες ομάδες που βλέπουμε στα γήπεδα.

Ως παράγοντα και άνθρωπο που ασχολείται καθημερινά με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο με θλίβει αυτή η κατάσταση. Δεν θέλω να αναφερθώ συγκεκριμένα, όμως όλοι βλέπουν και όλοι γνωρίζουν τι γίνεται. Ο ΑΟΤ δεν συμφωνεί με τον τρόπο διεξαγωγής του φετινού πρωταθλήματος γιατί η κατάσταση είναι προσβλητική για το άθλημα.

Θα πρέπει άμεσα η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου να πάρει αποφάσεις και να επαναφέρει τον παλιό τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος με play off και play out, γιατί όσα γίνονται φέτος δεν τιμούν κανέναν. Ούτε τα σωματεία, ούτε εμάς ως παράγοντες, ούτε και την ΕΠΣΗ που τα ανέχεται».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.