Κατέκτησαν την κορυφή στο Παγκήτιο Κύπελλο Καράτε

09:20 | 04/04/2023

 Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Παγκρήτιο Κύπελλο Καράτε Έγχρωμων και Μαύρων ζωνών (Karate Open Series ΚΡΗΤΗ 2023) που έλαβε χώρα στο Κλειστό Γυμναστήριο Μοιρών 01- 02 Απριλίου 2023 - στην 1η θέση ο σύλλογος Academy Shotokan Karate Do Heraklion

Tην 1η θέση κατέλαβε ο Ηρακλειώτικος συλλογος Academy Shotokan Karate Do Heraklion ανάμεσα σε 16 συνολικά που έλαβαν μέρος. Μάλιστα, στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για περηφάνια και σεβασμό.

Η επίσημη ανακοίνωση:

Ο Σύλλογός μας Academy Shotokan Karate Do Heraklion κατέκτησε την 1η θέση στην κατάταξη. Οι αθλητές μας επέδειξαν άψογη συμπεριφορά, μαχητικό πνεύμα, αγωνιστηκότητα, ήθος και σεβασμό προς τον αντίπαλο ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

Είμαστε περήφανοι που ο σύλλογός μας κατάφερε αυτό το αποτέλεσμα ανάμεσα σε 16 αξιόλογους και δυνατούς συλλόγους με εξίσου μαχητικούς αθλητές-αθλήτριες.

Ο σεβασμός ανάμεσα σε όλους τους αθλητές όλων των συλλογών είναι το βασικό μας μέλημα και είναι αυτό που διδάσκεται πρώτο στο σύλλογο μας.

Να ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά τους γονείς των αθλητών που στέκονται πάντα δίπλα μας και μας στηρίζουν σε κάθε βήμα. Ευχαριστούμε τους μεγάλους αθλητές για την πολύτιμη βοήθεια τους στους αγώνες του Σαββάτου των μικρότερων ζωνών αλλά και τους εκπαιδευτές του συλλόγου μας.

Ως προπονητής του συλλόγου νιώθω μεγάλη περηφάνια όχι μόνο για το αποτέλεσμα που δικαίωσε τις προσπάθειές μας αλλά κυρίως για τους αθλητές μας που είναι άξιοι σεβασμού, με ήθος και αξιοπρέπεια.

Συγχαρητήρια σε όλους τους συλλόγους που αγωνίστηκαν. Σε όλους τους αθλητές για το σεβασμό που επέδειξαν.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

#πρώτοιστηνΚρήτη

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.