Κατερίνα Στεφανίδη: «Δεν ταυτίζομαι με τα λεγόμενα και τα πιστεύω της μητέρας μου»

SMS
08:11 | 20/04/2023

Την αντίδραση της Κατερίνας Στεφανίδη προκάλεσαν τα σχόλια χρηστών στα social media που την καλούσαν να πάρει θέση για τις αναρτήσεις της μητέρας της.

«Δεν ταυτίζομαι με τα λεγόμενα και τα πιστεύω της μητέρας μου. Εσύ δηλαδή συμφωνείς με ό,τι πιστεύουν ή λένε οι γονείς σου; Εγώ πάντως όχι» απάντησε σε σχόλιο χρήστη του Instagram. «Ντροπή σου που έρχεσαι στο προσωπικό μου προφίλ να μου γράψεις για κάτι που δεν έχει να κάνει στο παραμικρό με εμένα ή τις δικές μου προσωπικές αντιλήψεις» πρόσθεσε η Ολυμπιονίκης στο άλμα επί κοντώ.

Θυμίζουμε ότι η μητέρα της Κατερίνας Στεφανίδη, Ζωή Βαρέλη-Στεφανίδη, υιοθέτησε πρωτοσέλιδο του «Μακελειού» που αναφέρεται στην υπόθεση Γεωργούλη και την καταγγελία για βιασμό και ξυλοδαρμό που έκανε σε βάρος του η δικηγόρος και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Ελένη Χρονοπούλου. Η υποψήφια βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στην ανατολική Αττική, αφού αναπαρήγαγε το δημοσίευμα μέσω Twitter, το συνόδευσε με σχόλιο: «Συγγνώμη, αλλά δεν είναι απίθανο να είναι έτσι».

Όπως ήταν φυσικό η ανάρτηση προκάλεσε οργισμένες αντιδράσεις με αποτέλεσμα λίγο μετά η μητέρα της Κατερίνας Στεφανίδη να την κατεβάσει και να ζητήσεις συγγνώμη.

«Ζητώ συγγνώμη για την απαράδεκτη ανάρτηση μου. Αναγνωρίζω το λάθος μου και γι’ αυτό κατέβασα αμέσως τη σχετική ανάρτηση. Ως γυναίκα και μητέρα γυναικών απολογούμαι για τα συναισθήματα που το σοβαρό μου ατόπημα προκάλεσε» έγραψε χαρακτηριστικά.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.