Ο ΟΦΗ έχει στο… περίμενε τον Ολυμπιακό

18:25 | 26/03/2019

Ο Ολυμπιακός κατέθεσε έφεση και βιάζεται, όμως η ΕΠΟ έχει σε προτεραιότητα τον ΟΦΗ.

Οι «ερυθρόλευκοι», όπως αναμενόταν, έδωσαν συνέχεια στο θέμα της διακοπής του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Οι Πειραιώτες, δηλαδή, κατέθεσαν σήμερα έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης, η οποία όριζε ότι ο αγώνας του ΟΑΚΑ πρέπει να συνεχιστεί από το 72ο λεπτό που διακόπηκε.

Ο Ολυμπιακός, μάλιστα, προχώρησε το θέμα με την προοπτική η έφεση του να εκδικαστεί αύριο, καθώς η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ συνεδριάζει κάθε Τετάρτη. Όπως, όμως, όλα δείχνουν η υπόθεση των «ερυθρόλευκων» θα πάει μια εβδομάδα αργότερα και συγκεκριμένα θα συζητηθεί λογικά στις 3 Απριλίου.

Όπως αναφέρουν, εξάλλου, οι πληροφορίες στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία σε απόλυτη προτεραιότητα βρίσκεται η υπόθεση του ΟΦΗ για το εντός έδρας παιχνίδι της περασμένης περιόδου κόντρα στον Αιγινιακό. Η εκδίκαση της έχει ήδη πάρει αναβολή μία φορά και πρόκειται να εκδικαστεί αύριο.

Είναι, άλλωστε, μια σημαντική υπόθεση και στον Όμιλο περιμένουν φυσικά πως και πώς να τελειώνουν, όντας πεπεισμένοι πως θα αποκατασταθεί η… τάξη και θα επιστρέψει η ηρεμία στον ηρακλειώτικο σύλλογο. Οι «ασπρόμαυροι» τονίζουν διαρκώς πως η αυστηρή ποινή που τους έχει επιβληθεί είναι άδικη και εμφανίζονται σίγουροι πως στο τέλος θα έρθει η δικαίωση και θ’ ανατραπεί η πρωτόδικη απόφαση.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ξανά δίπλα στον ΟΦΗ ο Λαμπρινός

«Δεν έχασα το γκολ, τον... κρέμασα»

Πρόβλημα με Γιακουμάκη

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.