«Καθαρά» τα ματς των κρητικών ομάδων

19:33 | 21/11/2019

Παιχνίδια Ηροδότου, Πλατανιά και ΑΟΧ/Κισσαμικού δεν ήταν… ύποπτα.

Η ΕΕΑ συνεδρίασε και έκανε γνωστό ότι συνολικά πέντε ματς της περασμένης σεζόν στη Football League, που είχαν βρεθεί στο στόχαστρο, της Επιτροπής, ήταν καθαρά.

Τα τέσσερα εξ’ αυτών, μάλιστα, ήταν κρητικών ομάδων. Πρόκειται για τις αναμετρήσεις:  Αιγινιακός-ΑΟΧ/Κισσαμικός, Βόλος-Ηρόδοτος, Πλατανιάς-Σπάρτη και Ηρόδοτος-Πλατανιάς.

Η ενημέρωση της ΕΕΑ:

«- Ακρόαση ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ - ΠΑΕ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.

Η Επιτροπή κρίνει: α) ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα από την ΠΑΕ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ, β) ότι είναι άνευ αντικειμένου η εξέταση του συγκεκριμένου αγώνα για την ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ.

- Ακρόαση ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ. - ΠΑΕ ΗΡΟΔΟΤΟΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.

Η Επιτροπή κρίνει: α) ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα από την ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ., β) ότι είναι άνευ αντικειμένου η εξέταση του συγκεκριμένου αγώνα για την ΠΑΕ ΗΡΟΔΟΤΟΣ.

- Ακρόαση ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΠΑΕ ΣΠΑΡΤΗ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.

Η Επιτροπή κρίνει: α) ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα από την ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ, β) ότι είναι άνευ αντικειμένου η εξέταση του συγκεκριμένου αγώνα για την ΠΑΕ ΣΠΑΡΤΗ.

- Ακρόαση ΠΑΕ ΗΡΟΔΟΤΟΣ - ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.

Η Επιτροπή κρίνει: α) ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα από την ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ, β) ότι είναι άνευ αντικειμένου η εξέταση του συγκεκριμένου αγώνα για την ΠΑΕ ΗΡΟΔΟΤΟΣ.

- Ακρόαση ΠΑΕ ΣΠΑΡΤΗ - ΠΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.

Η Επιτροπή κρίνει: α) ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα από την ΠΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ, β) ότι είναι άνευ αντικειμένου η εξέταση του συγκεκριμένου αγώνα για την ΠΑΕ ΣΠΑΡΤΗ».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.