«Καθάρισε» τον Άρη στο β' ημίχρονο ο Παναθηναϊκός

21:22 | 06/04/2019

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-0 του Άρη στο ΟΑΚΑ και διατήρησε τις ελπίδες του για την 5η θέση - γκολάρα το 2ο γκολ από τον Ινσούα

Τις μαθηματικές ελπίδες που έχει για την κατάκτηση της 5ης θέσης διατήρησε ο Παναθηναϊκός, μετά τη σημερινή του νίκη, με 2-0 επί του Άρη, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Super League.

Με δυο πανέμορφα γκολ από τους Δώνη και Ινσούα οι ''πράσινοι'' κέρδισαν με πολύ καλό β΄μέρος τον Άρη, στο άδειο ΟΑΚΑ.Το γκολ του Αργεντινού μάλιστα δεν αποκλείεται να είναι και το πιο όμορφο γκολ της φετινής Super League και είναι κρίμα που το ματς στο ΟΑΚΑ ήταν κεκλεισμένων των θυρών και δεν μπόρεσε να το απολαύσει από κοντά ο κόσμος.

Στο παιχνίδι η κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο. Ο Άρης ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος όταν είχε και δοκάρι αλλά δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ ενώ ο Παναθηναϊκός ήταν κυρίαρχος στο δεύτερο 45λεπτο και δεν άφησε περιθώριο στον Άρη που... εξαφανίστηκε από το γήπεδο.Το γκολ του Χρήστου Δώνη στο 62΄ έβαλε μπροστά το «τριφύλλι», που τελείωσε το ματς στο 74΄ με το εξαιρετικό σε εκτέλεση γκολ του Ινσούα. 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδη, Γιόχανσον, Πούγγουρα, Κολοβέτσιο, Οικονόμου, Ινσούα, Κουρμπέλη, Κάτσε, Δώνη, Μακέντα, Χατζηγιοβάνη.

ΑΡΗΣ (ΣΑΒΒΑΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ): Κουέστα, Βαλεριάνος, Βέλεθ, Ροζ, Κόρχουτ, Σιώπης, Μπάσα, Μαρτίνες, Γκαρσία, Λάρσον, Ντιγκινί.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.