Κάθε αρχή και ελπιδοφόρα!

19:55 | 02/07/2018

Σώθηκαν και οι τελευταίοι κόκκοι άμμου στην… κλεψύδρα των διακοπών των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ, οι οποίοι είχαν την πρώτη τους συνάντηση για τη νέα αγωνιστική χρονιά, η οποία θα βρει την κρητική ομάδα και πάλι στη Super League.

Ήταν βέβαια μια ανεπίσημη «πρώτη», καθώς ήταν κλειστεί για κόσμο και ΜΜΕ, ενώ υπήρχαν και αρκετοί δικαιολογημένοι απόντες. Συγκεκριμένα για διάφορετικούς λόγους ο κάθε ένας, απουσίαζαν οι Πλατέλλας, Κομεσίδης, Βουό, Κυριακίδης, Ποτουρίδης και Νέιρα, οι οποίοι αναμένονται στο Ηράκλειο τις επόμενες ημέρες προκειμένου να ενσωματωθούν και αυτοί στην ομάδα. Αντίθετα κανονικά παρόντες ήταν οι «νέοι» Δεληγιαννίδης, Κοροβέσης και Σωτηρίου. 

Τους παίκτες αυτούς καλωσόρισε στη νέα τους ομάδα ο προπονητής της Νίκος Παπαδόπουλος, ο οποίος στην ομιλία του προς όλους τους ποδοσφαιριστές τους ευχήθηκε να έχουν μια καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία. Βάσει προγράμματος, τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας οι ποδοσφαιριστές θα περάσουν ανά γκρουπ τα απαραίτητα εργομετρικά τεστ, ενώ ξεκίνησαν ήδη καρδιολογικές και αιματωλογικές εξετάσεις. 

Προς τα τέλη της εβδομάδας οπότε θα έχουν έρθει όλοι οι ποδοσφαιριστές και μετά τις ολοκλήρωση των ιατρικών και εργομετρικών εξετάσεων, θα μπει η προετοιμασία στον κανονικό της ρυθμό. Τη Δευτέρα (9/7) μάλιστα στις 6 το απόγευμα θα γίνει και η «επίσημη» πρώτη, στο «Θ. Βαρδινογιάννης», παρουσία των φίλων της ομάδας. 

Όπως είναι γνωστό, το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας θα γίνει στο ΒΑΚ μέχρι τις 18 Ιουλίου, οπότε και η αποστολή του ΟΦΗ θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι για το βασικό στάδιο και τους φιλικούς αγώνες, Απόλλωνα Σμύρνης (21/7), Λάρισα (25/7) και Παναχαική (28/7).

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.