Κατήφορος για τον ΠΑΣ του Πετράκη

19:46 | 10/11/2018

Μία ακόμη ήττα για την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα, αυτή τη φορά από την Λάρισα (2-0).

Σημαντική νίκη σημείωσε η Λάρισα επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0 και η θεσσαλική ομάδα πήρε βαθμολογική «ανάσα» με την επικράτηση επί των φιλοξενούμενων. 

Η Λάρισα κυριάρχησε στα πρώτα 45 λεπτά του παιχνιδιού και το πρώτο μέρος ήταν «μονόλογος» για την θεσσαλική ομάδα. Είναι χαρακτηριστικό της υπεροχής των γηπεδούχων ότι δημιούργησαν τέσσερις πολύ καλές ευκαιρίες για να σκοράρουν, αλλά δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα. Η Λάρισα μπήκε πολύ δυνατά στο ματς, πίεσε τον ΠΑΣ κι έχοντας καλή κυκλοφορία της μπάλας κατάφερε ν’ απειλήσει την εστία του Βελλίδη. 

Το δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης ξεκίνησε με τον ΠΑΣ να μένει με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Τσικάρσκι στο 48΄. Ο παίκτης της ομάδας των Ιωαννίνων δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Ντέλετιτς και δύο λεπτά αργότερα οι «βυσσινί» κατάφεραν ν’ ανοίξουν το σκορ. Ο Γκόλιας ήταν αυτός που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η Λάρισα πέτυχε μάλιστα και δεύτερο γκολ με σκόρερ τον Ντέλετιτς στο 76’ «σφραγίζοντας» έτσι τη νίκη τους και την κατάκτηση των τριών βαθμών. Αντίθετα ο ΠΑΣ έμεινε για έκτο συνεχόμενο ματς χωρίς νίκη και παραμένεις στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας με εφτά βαθμούς.

Λάρισα: Κρίστινσον, Χούμπτσεφ, Ζίζιτς, Γκόλια (70’ Γρομητσάρης), Καρανίκα, Μιλοσάβλιεβιτς, Φατιόν, Κοεφ, Νούνιτς, Ντέλετιτς και Μπαργκάν (66’ Πίτι).

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Αποστολόπουλος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Τσικάρσκι, Παμλίδης (83’ Κούζικ), Σιόντης, Λίλα, Ντόλοβατς, Γιάκος (75’ Κακούμπα), Λουκίνας (61’ Ξύδας).

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.