Καθησυχαστικά τα νέα για τους τραυματίες

20:34 | 20/02/2018

Σε ρυθμούς Πανσερραϊκού έχουν μπει πλέον οι πάντες στον ΟΦΗ, με τα προβλήματα να υπάρχουν, αλλά χωρίς να είναι ανησυχητικά.

Έπειτα από τις δύο ημέρες ξεκούρασης που είχαν οι ποδοσφαιριστές του Ομίλου, επέστρεψαν στις προπονήσεις την Τρίτη (20/2), στρέφοντας το βλέμμα τους στον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής (25/2) απέναντι στον Πανσερραϊκό στις 3:00 στο «Θ. Βαρδινογιάννης», για την πρεμιέρα του δευτέρου γύρου.

Από την πρώτη αυτή προπόνηση απουσίαζε με άδεια ο Νάστος, ο οποίος προ ημερών έγινε πατέρας, ενώ εκτός του κανονικού προγράμματος ήταν οι Ποτουρίδης, Κοιλιάρας και Λεάλ. Ο Ποτουρίδης, παίκτης που δεν έχει απουσιάσει από κανέναν αγώνα ως τώρα, έχει ενοχλήσεις στο γόνατο, υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες όμως δεν έδειξαν κάτι το σοβαρό. Ξεκίνησε ήδη θεραπεία την οποία θα συνεχίσει την Τετάρτη και την Πέμπτη αναμένεται να μπει στο κανονικό πρόγραμμα.

Ο Κοιλιάρας συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί, ενώ ο Λεάλ επεχείρησε και ακολούθησε μέρος της κανονικής προπόνησης, όμως δεν είναι ακόμα έτοιμος.  Αντίθετα ο Βαφέας, μολονότι αποχώρησε και αυτός τραυματίας από τη Σπάρτη με ενοχλήσεις στον αυχένα, γυμνάστηκε κανονικά. Η επόμενη προπόνηση με την οποία η κρητική ομάδα θα ανεβάσει τους ρυθμούς της, είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη (21/2) το απόγευμα στις 4:00 στο ΒΑΚ.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.