Kάτι τρέχει με Σακόρ!

SMS

Ο Νορβηγός μέσος έμεινε εκτός αποστολής από το αυριανό (18.00 - Capitano.gr), χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Πριν από λίγο, η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοίνωσε τους εκλεκτούς του Γιώργου Σίμου ενόψει της αυριανής αναμέτρησης απέναντι στον Ατρόμητο, στο ''Γεντί Κουλέ''. Σε αυτήν βρίσκονται οι ''νέοι'' Στάρτζεον και Γιάννου, οι οποίοι προπονήθηκαν κανονικά τις τελευταίες ημέρες και μπήκαν τελικά στην αποστολή. Όμως, σε αυτήν δεν υπάρχει ο Βαγέμπα Σακόρ. Και αυτό αποτελεί έκπληξη καθώς ο Νορβηγός μέσος αφενός μίλησε στο pregame του αγώνα, στο OFI TV, αφετέρου είναι ένας παίκτης που περιμένει να πάρει να πάρει παραπάνω χρόνο συμμετοχής, στον ΟΦΗ τον πιστεύουν.

Η πραγματικότητα είναι ότι οι σχέσεις του Σακόρ με τον ΟΦΗ δεν είναι οι καλύτερες το τελευταίο διάστημα, ενώ στο παιχνίδι με την Λαμία - σύμφωνα με πληροφορίες - ο 24χρονος μέσος δεν αντέδρασε επαγγελματικά στην αλλαγή του από τον Γιώργο Σίμο.

Σιωπηρή τιμωρία; Συνέβη κάτι την τελευταία στιγμή; Το σίγουρο είναι ότι κάτι τρέχει με τον Νορβηγό μέσο, ώστε να μην βρεθεί στην αποστολή για το αυριανό παιχνίδι...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Με Στάρτζεον - Γιάννου απέναντι στον Ατρόμητο

Ανεβαίνουν διαρκώς Στάρτζεον και Γιάννου

Σίμος: «Καλύτερη απόδοση από τα προηγούμενα παιχνίδια»

Μόνο ο Ρετέγι διαθέσιμος για τον ΟΦΗ

Σακόρ: «Προπονούμαστε για τις νίκες»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.