Κάτι «τρέχει» με τον Μάνο

ΟΦΗ

Σε δεύτερο σερί ματς μένει εκτός 20άδας και η απουσία του από την αναμέτρηση με τον Άρη.

Άδοξα φαίνεται ότι τελειώνει η δεύτερη θητεία του Δημήτρη Μάνου στον ΟΦΗ, στον οποίο αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό.

Ο 25χρονος φορ δεν συμπεριλήφθηκε στις επιλογές του Γιώργου Σίμου για τη συνάντηση με τους Πειραιώτες (15/07), ενώ για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι δεν μπαίνει 20άδα, χωρίς ν’ αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Ένα, μάλιστα, στοιχείο που φανερώνει ουσιαστικά ότι κάτι «τρέχει», είναι ότι δε βρέθηκε το Σάββατο (11/07) στο «Γεντί Κουλέ» για να παρακολουθήσει τη συνάντηση με τον Άρη ή τουλάχιστον δεν ήταν μαζί με τους συμπαίκτες του, που ήταν εκτός αποστολής, ενώ δεν πήρε μέρος στην προπόνηση των αναπληρωματικών και όσων είχαν «κοπεί», μετά το ματς.

Ο 42χρονος τεχνικός, έτσι, αποφάσισε να μην τον συμπεριλάβει στα πλάνα του κόντρα στον Ολυμπιακό, παρόλο που ο Φιγκεϊρέντο είναι τιμωρημένος και η ομάδα δεν έχει άλλο φορ.

Όπως όλα δείχνουν, επομένως, δεν υπολογίζεται πλέον και δύσκολα κιόλας θα παραμείνει και τη νέα χρονιά στους «ασπρόμαυρους».

Ο Μάνος ξεκίνησε εξαιρετικά την τρέχουσα σεζόν, σκόραρε αρκετά στο ξεκίνημα, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Αν και πήρε τις ευκαιρίες του, δεν τις εκμεταλλεύτηκε, παρά το γεγονός πως κάθε φορά «πάλευε» με όλες του τις δυνάμεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με απουσίες ο ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.