Κάτοικος Ουάσινγκτον επίσημα ο Ταξιάρχης Φούντας

10:01 | 22/03/2022

H D.C. United ενεργοποίησε την συμφωνία με τον Ταξιάρχη Φούντα, ο οποίος άφησε την Ραπίντ Βιέννης και ανακοινώθηκε επίσημα από την ομάδα της Ουάσινγκτον.

Μετά από 2,5 χρόνια στην Ραπίντ Βιέννης με 45 γκολ και 21 ασίστ, ο 26χρονος Έλληνας επιθετικός θα συνεχίσει την καριέρα του στο MLS, αφού η D.C. United επέλεξε να ενεργοποιήσει άμεσα την συμφωνία που είχε για το καλοκαίρι με τον Αυστριακό σύλλογο.

Ο Φούντας υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2024 με οψιόν για άλλο ένα χρόνο και σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στο ρόστερ, με συνολικές απολαβές που θα φτάσουν τα 7 εκατομμύρια ευρώ, σε περίπτωση που εξαντλήσει το συμβόλαιο του μαζί τους.

Ο Έλληνας θα κάνει άμεσα το ντεμπούτο του στο MLS, αφού βρίσκεται σε απόλυτη αγωνιστική ετοιμότητα.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.