Κατρακύλα για τον Εργοτέλη!

19:58 | 30/03/2022

Νέο κάζο για τον Εργοτέλη, ο οποίος ηττήθηκε αυτή τη φορά από τον Διαγόρα στο Παγκρήτιο (0-1), για την 27η αγωνιστική.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν ανοιχτό και αμφότερες οι ομάδες προσπάθησαν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για το γκολ.

Ο Εργοτέλης ανέβαζε σταδιακά την απόδοσή του και άρχισε να φτιάχνει φάσεις στην αντίπαλη εστία. Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου η ομάδα του Μπαδήμα έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Συγκεκριμένα, ο Νεράλ σε πρώτη φάση, πλάσαρε εντός της περιοχής με την μπάλα να βρίσκει σε αμυντικό και εν συνεχεία ο Ντουμάνης έβγαλε την σέντρα απ' τα αριστερά σημαδεύοντας τον Κωστανάσιο όπου με κεφαλιά αστόχησε στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα δίπλα απ' το δεξί κάθετο δοκάρι.

Η ατυχία, όμως, χτύπησε την πόρτα του Εργοτέλη, αφού στο 61ο λεπτό, κόντρα στη ροή του ματς, ο Διαγόρας άνοιξε το σκορ και πάγωσε το Παγκρήτιο.

Ο Εργοτέλης συνήλθε και πίεσε για να φτάσει στην ισοφάριση και να αλλάξει τον ρου του αγώνα, αλλά δεν μπόρεσε να διαφοροποιήσει την εις βάρος του κατάσταση. Μάλιστα, ήταν και άτυχος, αφού λίγο πριν το φινάλε έχασε σπουδαία ευκαιρία για το 1-1. Ο Πατρινός σε απόσταση αναπνοής απ' την εστία με κεφαλιά ανάγκασε τον Μπίντση να αποκρούσει με μεγάλη δυσκολία σε κόρνερ. Ο Κατσούρι, εκτέλεσε το κόρνερ με τον Σαρρή να παίρνει την κεφαλιά και τον Μπίντση να μπλοκάρει ξανά στην δεξιά κάθετη γωνία του.

Εργοτέλης (Νίκος Μπαδήμας): Τσέλιος, Ντουμάνης (Θεοδωράκης 90′), Σερβιλάκης (Κατσούρι 72′), Κόλα, Mico, Neral, Πέϊος, Κουτάντος (Σαρρής 72′), Κωστανάσιος, Αλεξάκης (Κοκκίνης 63′), Πατρινός

Διαγόρας (Γιάννης Προβίδας): Μπίντσης, Τάτσης, Ζούνης, Ρουγκάλας, Μουμίν, Παραστατίδης (Singh 59′), Τσιαντούλας, Τοπάλ (Γιώργου 53′ λ.τρ), Μπαστιανός, Καρατάσιος, Λαμπίρης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.