Κατσικοκέρης: «Μένει μια πικρία...»

16:02 | 19/06/2020

Την πολύ καλή σεζόν που πραγματοποίησε με τον Ο.Φ. Ιεράπετρας στη Football League επιθυμεί να εξαργυρώσει ο Νίκος Κατσικοκέρης, ο οποίος έχει αποχωρήσει από την Ιεράπετρα.

Ο 32χρονος φορ παραχώρησε συνέντευξη στη mikriliga.com αναφερόμενος στη χρονιά που πέρασε, στον κορονοϊό και στις προτάσεις τις οποίες έχει δεχθεί.

-Πώς θα χαρακτήριζες τη σεζόν που ολοκληρώθηκε;

«Την περσινή σεζόν θα τη χαρακτήριζα πλήρως πετυχημένη στο αγωνιστικό κομμάτι, η δουλειά που έγινε από το καλοκαίρι και όπως στήθηκε η ομάδα, εξελίχθηκε σε κερδισμένη.

Όπως και το Δεκέμβρη οι κινήσεις που έγιναν με την αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας, ο νέος προπονητής έφερε παίκτες οι οποίοι μας βοήθησαν πάνω στη φιλοσοφία που ήθελε να περάσει και η ομάδα απέδιδε αλλά και απέδειξε στο αγωνιστικό το αναμενόμενο και γι’ αυτό η 4η θέση, που ίσως δώσει στην ομάδα αν γίνει η αναδιάρθρωση, την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ 2.»

-Σου έμεινε πικρία μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο σύλλογο;

«Ασφαλώς στο τέλος μένει μια πικρία από όλα αυτά που έχουν εξελιχθεί γενικά προς το πρόσωπο των παικτών αλλά συμβαίνουν αυτά στις ομάδες… Δε θα ήθελα να αναφερθώ περαιτέρω. Το μόνο που μου μένει όμως πολύ ευχάριστο είναι ο υπέροχος κόσμος κάθε φορά που μαζευόντουσαν και μας χειροκροτούσαν. Ήταν δίπλα μας και στα άσχημα και στα όμορφα. Γενικότερα στην πόλη, στην ζωή και την καθημερινότητά μας ήταν δίπλα μας και είναι ένα συναίσθημα που μου έχει μείνει…»

-Πώς σου φέρθηκε ο κόσμος της Ιεράπετρας;

«Οι άνθρωποι μας καλωσόρισαν και σίγουρα όλη τη χρονιά βοήθησαν και είχα βοήθεια σε οτιδήποτε είχα χρειαστεί με την οικογένειά μου και με το παιδί μου στο σχολείο. Δεν έχω στο τέλος να πω κάτι κακό, δεν το συζητάω αυτό. Μόνο όμορφες στιγμές, έκανα φίλους και θα επισκεφθώ σίγουρα την πόλη κάποια στιγμή έτσι ώστε να τους δω.»

-Πού σε βρήκε ο κορονοϊός; Σας επηρέασε;

«Ο κορονοϊός μας βρήκε στην Ιεράπετρα, το ζήσαμε μέσω της ομάδας. Πήραν κατευθείαν μέτρα όταν σταμάτησαν τα πρωταθλήματα όλα, και τότε εμείς πήραμε απόφαση να γυρίσουμε Ηράκλειο στο σπίτι μας εδώ (η σύζυγος του Νίκου είναι Ηρακλειώτισσα) και για όλους ασφάλειας αλλά και για να είμαστε κοντά στους δικούς μας ανθρώπους.

Δεν υπήρχε λόγος και για την ομάδα να κρατάει τους παίκτες και να επιβαρύνεται έξτρα. Από κει και πέρα πιστεύω ότι επηρέασε πάρα πολύ την φυσική κατάσταση όλων των παικτών. Έχουν γίνει και άλλες συνεντεύξεις από άλλους παίκτες που εκφράζουν αυτό το παράπονο… βασικά δεν είναι παράπονο, αλλά η αλήθεια. Ο καθένας το διαχειρίζεται μόνος του, σε ένα επίπεδο όσο μπορούσε συμβατό και από κει και πέρα περίμενε τη στιγμή είτε που θα ξεκινούσε το πρωτάθλημα ή που θα τελείωνε να μπορέσει να προετοιμαστεί για όταν ξεκινήσει η σεζόν της κάθε ομάδας.»

-Σε αγχώνει που μένεις τόσο καιρό χωρίς αγώνες και προπονήσεις;

«Δε νομίζω ότι θα πρέπει να μας αγχώνει, πιστεύω ότι ο κάθε επαγγελματίας θα δουλέψει όσο πρέπει προκειμένου να είναι έτοιμος. Σίγουρα μπορεί να υπάρξει τραυματισμός αλλά εύχομαι να μην έχει κανένα παιδί, να κυλήσουν όλα ομαλά για τον καθένα και να υπάρχει υγεία!»

-Μετά την αποχώρησή σου από τον Ο.Φ. Ι. είχες κάποιες προτάσεις. Έχεις καταλήξει κάπου;

«Έχουν υπάρξει κρούσεις από ομάδες αλλά θεωρώ ότι είναι ακόμα πολύ νωρίς στο να καταλήξω κάπου. Σημαντικό και θετικό για εμένα είναι ότι με έχουν πλησιάσει, θέλω όμως να ηρεμήσω, να περάσει όλο αυτό το κομμάτι, να προετοιμάσω τον εαυτό μου, να ξεκαθαρίσουν οι κατηγορίες με την αναδιάρθρωση αν γίνει και από κει και πέρα θα έχω το χρόνο πιστεύω να το σκεφτώ και να επιλέξω σε ποια ομάδα θα βρίσκομαι του χρόνου.»

-Οι φίλοι του Εργοτέλη δε σε ξεχνούν και συχνά-πυκνά σου εκδηλώνουν την αγάπη τους. Θα ήθελες να επιστρέψεις;

«Είναι ο δεύτερο σπίτι μου, η ομάδα που με ανέδειξε, που αγαπάω, σίγουρα θα ήθελα να επιστρέψω. Δεν είναι στο χέρι μου, πρέπει να είμαι σε επίπεδο υψηλό, να μπορώ να πετυχαίνω πράγματα έτσι ώστε να τραβήξω το ενδιαφέρον ενός μεγάλου συλλόγου όπως είναι ο Εργοτέλης. Για ‘μένα θα είναι ότι καλύτερο αυτό, γιατί θα δώσω το 1000% για να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει το στόχο που θα θέσει για τη νέα χρονιά. Το εύχομαι, ελπίζουμε να έρθει κάτι..»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.