«Καυτός» ο Ζοάο πριν τη Λαμία

SMS
21:53 | 27/02/2020

Σε εξαιρετική κατάσταση ο Βραζιλιάνος φορ του ΟΦΗ.

Ο Όμιλος δίνει το ματς… της χρονιάς την Κυριακή (01/03) απέναντι στην Λαμία. Η νίκη αποτελεί το μοναδικό ζητούμενο για τον ηρακλειώτικο σύλλογο στην προσπάθεια του για να μπει στα πλέι οφ.

Οι «ασπρόμαυροι» θέλουν να επιβάλλουν το παιχνίδι τους για να πάρουν το «τρίποντο», με το οποίο κλείνουν θέση στην εξάδα και κερδίζουν και την ευρωπαϊκή τους έξοδο.

Το συγκρότημα του Γιώργου Σίμου θα κυνηγήσει τα γκολ κόντρα στην ομάδα της Φθιώτιδας και το «βάρος» στην επίθεση θα πέσει στον Ζοάο Φιγκεϊρέντο. Ο λατινοαμερικανός είναι ο πρώτος σκόρερ του ΟΦΗ και έχει εμφανίσει εξαιρετικό «πρόσωπο» μέχρι τώρα.

Έχει πετύχει 8 τέρματα στο πρωτάθλημα, ωστόσο η γενικότερη παρουσία του είναι πάρα πολύ καλή. Ο 24χρονος φορ έχει εξελιχθεί σε «λαχείο» για τον Όμιλο και κάνει πολλή δουλειά στο χορτάρι.

Το ευχάριστο για τον 42χρονο τεχνικό είναι πως ο Φιγκεϊρέντο μοιάζει«καυτός» παραμονές του σπουδαίου αγώνα με την Λαμία.

Η εικόνα του στις προπονήσεις είναι άκρως ικανοποιητική και φυσικά αυτό μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά για τον ΟΦΗ.

Ο 24χρονος επιθετικός τα… κολλάει και στο ΒΑΚ και δείχνει έτοιμος να πάρει το… όπλο του και πάλι. Με μια του ενέργεια, εξάλλου, μπορεί να κρίνει ένα παιχνίδι, όπως απέδειξε και στην τελευταία νίκη των «ασπρόμαυρων» στην Super League 1 επί του Ατρόμητου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Τρίβει» τα χέρια του ο Σίμος

Οι σκέψεις Σίμου για την Λαμία

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.