Καζανάκης: «Θα κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα».

12:33 | 23/02/2018

Μια ιστορική, εμβληματική μορφή των διοικητικών δρώμενων της ΠΑΕ ΟΦΗ, ο Κώστας Καζανάκης, είναι ένας από τους έμπειρους παράγοντες που βοηθούν την προσπάθεια της Διοικούσας.

Ο κ. Καζανάκης εξέφρασε τους λόγους που τον έφεραν και πάλι στην «πρώτη γραμμή» των διοικητικών της ΠΑΕ, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την προσπάθεια που γίνεται τόσο από τους μετόχους, όσο και από τη Διοικούσα. 

Στην τοποθέτησή του ο έμπειρος παράγοντας επεσήμανε: «Πάνε πολλά χρόνια από τότε που ήμασταν μαζί, από το 2002. Η αγάπη μου για την ομάδα ήταν πάντα μεγάλη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την προσπάθεια της διοικούσας. Οι κόποι τους με τη βοήθειά μας, θα ευοδωθούν. Με αυτή την ομάδα μεγαλώσαμε και θα συνεχίσουμε να τη βοηθάμε. Όλοι έχουμε ζήσει τις μεγάλες επιτυχίες της ομάδας, ακόμα και οι δημοσιογράφοι. 

Θέλουμε να βρούμε λύσεις, γιατί αυτή η ομάδα δεν μπορεί να στέκεται μόνο σε πρόσωπα. Αν δεν υπήρχαν οι εννέα πριν χρόνια η ομάδα δεν θα υπήρχε και θα συνεχίσουν να τη βοηθούν. Ο ΟΦΗ ανήκει σε όλους μας, είναι κομμάτι της ζωής μας και με τη βοήθεια όλων θα συνεχίσει. Έχει δύσκολο δρόμο, θα έρθουν δυσκολότερες ημέρες και θα πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Θα είναι ιστορική στιγμή εφέτος αν φτάσει η ομάδα εκεί που πρέπει. Δεν μπορώ να ξεχάσω τους ανθρώπους που ξεκίνησαν την προσπάθεια πριν 3 χρόνια, αλλά και τους παίκτες και τον προπονητή, η παρουσία των οποίων έδωσε την αισιοδοξία που υπάρχει. 

Πρέπει να δουλέψουμε όλοι μας, δεν περισσεύει κανείς. Εγώ θα δώσω ότι μπορώ, όπως και οι υπόλοιποι για να φτάσει η ομάδα εκεί που πρέπει. Το φορτίο θα είναι μεγάλο για την επιτροπή. Ζούμε σε μια εποχή που είναι δύσκολη οικονομικά, αλλά δεν υπάρχουν πλέον και οι αρχές που υπήρχαν παλαιότερα. Για αυτό όλοι μας πρέπει να βοηθήσουμε γιατί η ομάδα το αξίζει. 

Δεν είναι μόνο το οικονομικό ή το διοικητικό, η προσπάθεια είναι μεγάλη και για να ευοδωθούν οι κόποι, ο ΟΦΗ χρειάζεται βοήθεια, αν βοήσουν όλοι, τότε θα έχουμε στο τέλος χαμόγελα. 

Υπόσχομαι ότι με αυτά τα παιδιά, θα δώσουμε τη βοήθεια που χρειάζεται στην προσπάθεια που γίνεται. Η προσπάθεια που γίνεται από τη διοικούσα μαζί με εμάς θα συνεχισθεί. Πάνω από όλους μας είναι ο ΟΦΗ, αυτόν υπηρετούμε θα συνεχίζουμε. Θα κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα, με οποιοδήποτε κόστος. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για την ομάδα των ανθρώπων που ήταν και βοηθά την ομάδα ως».

Για την προστασία που θα έχει η ομάδα, είπε: «Κανείς δεν μπορεί να πειράξει τον ΟΦΗ, έχει τα εχέγγυα και την πείρα να προφυλαχθεί. Δεν μπαίνουμε σε άσχημες καταστάσεις, εμείς παίζουμε τίμια και καθαρά και ποτέ δεν ασχολήθηκα με πράγματα ανεπίτρεπτα, αλλά για να πράξουμε τα σωστά. Αυτή είναι η προφύλαξη που θα έχουμε στην ομάδα».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.