«Κάζο» ολκής για τον Εργοτέλη στη Ζάκυνθο!

Betsson Super League 2

Η ομάδα του Ηρακλείου ηττήθηκε με 0-2 από την ουραγό του Β' ομίλου, η οποία είχε σκοράρει μόλις 6 γκολ σε 16 ματς μέχρι σήμερα.

Μπορεί να παρατάχθηκε με σημαντικές απουσίες, να είχε τον έλεγχο του ματς όμως το τελικό αποτέλεσμα σίγουρα δεν κολακεύει την ομάδα του Νίκου Μπαδήμα. Οι ''κιτρινόμαυροι'' ηττήθηκαν με 0-2 από μια ομάδα που έχει χάσει από... όλους φέτος και έχει σκοράρει μόλις 6 γκολ σε 16 έως τώρα στον 2ο όμιλο της Superleague 2.

Παρά το γεγονός ότι ο Εργοτέλης αντιμετώπιζε την ουραγό ομάδα της κατηγορίας, τα πολλά του προβλήματα δεν του επέτρεψαν να είναι όσο δημιουργικός επιθυμεί στο α' μέρος.

Θυμίζουμε ότι Κωστανάσιος, Μικο, Πέιος, Μπουρσέλης και Ποζατζίδης έλειπαν με την κρητική ομάδα να μην μπορεί να βρει καθαρή φάση μέχρι και το 45'. Λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, ο Μπουρσέλης κινήθηκε ωραία, έβγαλε την παράλληλη μπαλιά προς τον Πατρινό όμως ο φορ των ''κιτρινόμαυρων'' δεν πρόλαβε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα προ κενής εστίας. Με αυτή την φάση ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος, με τον Εργοτέλη να έχει τον έλεγχο αλλά όχι τις φάσεις.

Το β' ημίχρονο ξεκίνησε χωρίς αλλαγές για τις δύο ομάδες με την γηπεδούχο ομάδα να βρίσκει γκολ στην πρώτη φάση της επανάληψης. Συγκεκριμένα, ο Λάμπογλου στο 58' έπειτα από αντεπίθεση βρέθηκε απέναντι στον Τζελέπη και πλάσαρε εύστοχα κάνοντας το 1-0. Χωρίς να καταλάβει τι έγινε και με τον Μπαδήμα να προχωράει σε δύο αλλαγές ο Εργοτέλης βρέθηκε στο 73' με δύο γκολ πίσω, όταν η Ζάκυνθος κέρδισε πέναλτι με τον Ουίλσον να εκτελεί εύστοχα και να δίνει αέρα δύο γκολ στην γηπεδούχο ομάδα. Στο 82' ο Ουίλσον βρέθηκε ξανά απέναντι από τον Τζελέπη όμως ο τερματοφύλακας του Εργοτέλη απέκρουσε.

Έτσι, οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να αντιδράσουν σοβαρά σε ένα ματς που ήλεγχαν και έτσι μοιραία ηττήθηκαν για την εξ' αναβολής 12η αγωνιστική με 2-0 από μια ομάδα που βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Ζάκυνθος (Νόλης): Μέντεζ, Καραμί, Οντόνε, Άργκους, Κούνια, Κιτόκο (52′ λ.τ Ντάσης), Σούρμπης, Κοναγκάγια, Νικολακόπουλος, Λάμπογλου (62′ Μπαζάν), Τσιμέλι.

Εργοτέλης (Μπαδήμας): Τζελέπης, Σαρρής, Κόλα, Σερβιλάκης, Κατσούρι, Μπουτσάκης, Νεράλ, Άμπι (75′ Βουτσάς), Χοσάμ (61′ Κουτάντος), Πατρινός (61′ Κόνρααντ), Κοκκίνης (75′ Φαράγκ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

To LIVE του αγώνα

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.