Ο Εργοτέλης κέρδισε Αιγάλεω και... «Ελπίδα»

16:44 | 23/01/2022

Παρά τις αντίξοες συνθήκες και την συνεχόμενη χιονόπτωση στο Παγκρήτιο, ο Εργοτέλης βρήκε τρόπο να φτάσει στη νίκη επί του Αιγάλεω, για την 15η αγωνιστική της Superleague 2

Σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη για την 15η αγωνιστική της Superleague 2, ο Εργοτέλης επικράτησε του Αιγάλεω στο παγωμένο Παγκρήτιο με 1-0 με σκόρερ τον Κωστανάσιο.

Μέτριο το πρώτο ημίχρονο, ο Εργοτέλης είχε τον έλεγχο απέναντι στο ακίνδυνο Αιγάλεω. Η έντονη βροχόπτωση δυσχέραινε τις προσπάθειες των παικτών ενώ οι δύο τραυματισμοί παικτών του Εργοτέλη (Mico - Τσέλιος) έφεραν τα τρία λεπτά καθυστερήσεων. Ο Μίκο αντικαταστάθηκε από τον Ποζατζίδη με τον Μπουρσέλη να μην χρίζεται σκόρερ στο 15' (ακυρώθηκε ως οφσάιντ έπειτα από εκτέλεση) φάουλ ενώ και στο 38' ο ίδιος παίκτης με ακόμα μια εκτέλεση απείλησε την εστία των φιλοξενούμενων.

Στην επανάληψη ο Μπουτσάκης μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, απείλησε στο 49' με ωραίο γυριστό σουτ ενώ στο 58' ο Εργοτέλης άνοιξε το σκορ. Η κεφαλιά του Μπουτσάκη ανάγκασε τον Σικαλιά να αποκρούσει με την μπάλα να φεύγει απ’ τα χέρια και τον Κωστανάσιο από κοντά να κάνει το 1-0 και να φτάνει το 4ο φετινό του γκολ.

Στη συνέχεια οι παίκτες του Μπαδήμα διαχειρίστηκαν σωστά το παιχνίδι, το Αιγάλεω δεν απείλησε ενώ με τον Κόνραντ είχε και άλλες ευκαιρίες για γκολ σε ένα αγωνιστικό χώρο όπου έγινε βαρύς από την συνεχόμενη χιονόπτωση. Χωρίς φάση στο τελευταίο 15λεπτο του ματς. Έτσι, ο Εργοτέλης έφτασε στην 2η συνεχόμενη νίκη και ανέβηκε βαθμολογικά.

Εργοτέλης (Νίκος Μπαδήμας): Τσέλιος, Σερβιλάκης, Ντουμάνης, Mico (Ποζατζίδης 25’ ), Κόλα, Πέϊος, Βουτσάς, Μπουρσέλης, Κωστανάσιος, Κοκκίνης (Κόνραντ 68’) Φάραγκ (Μπουτσάκης 46’)

Αιγάλεω (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Σικαλιάς, Παναγιώτου, Αναστασίου, Βλάχος, Παπανικόλας, Καλύβας, Πιαστόπουλος, Λάσκαρης, Αρναρέλλης, Καθάριος, Τριμμάτης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.