Κέρδισε τον Ηρόδοτο και τις εντυπώσεις ο Εργοτέλης

20:37 | 22/08/2018

Πιο έτοιμος ο Εργοτέλης επικράτησε του Ηροδότου με 3-1 στο φιλικό στη Ν. Αλικαρνασσό - δύο γκολ σημείωσε ο Έφορντ

Με τον Έφορντ να συνεχίζει... ορεξάτος. Έπειτα από την εξαιρετική εμφάνιση στο ''Γεντί Κουλέ'' με τον ΟΦΗ ξεκίνησε δυνατά και στο φιλικό με τον Ηρόδοτο και με δύο γκολ στο 15' και στο 20' έβαλε μπροστά στο σκορ τους ''κιτρινόμαυρους''. Λίγο αργότερα, ο Μπουτσάκης στο 30' έκανε το 3-0 με τον Κωνσταντινίδη να μειώνει στο 44'. Πολύ καλός ο Εργοτέλης στο α' ημίχρονο, έπεσε η απόδοση των ''κιτρινόμαυρων'' στην επανάληψη. Κορυφαίοι οι Έφορντ, Μπουτσάκης και Γιακούμπου. Ισορρόπησε στο β' μέρος ο Ηρόδοτος αλλά δεν απείλησε ιδιαίτερα την ''κιτρινόμαυρη'' άμυνα. Προβλήματα στην ανασταλτική λειτουρία για τον Ηρόδοτο ο οποίος δείχνει ότι χρειάζεται ακόμα δουλειά.

Στην επανάληψη οι δύο προπονητές παρέταξαν δύο εντελώς διαφορετικές ενδεκάδες και δοκίμασαν αρκετά σχήματα. Το σκορ έμεινε ως είχε στο α' μέρος.

Ηρόδοτος: (Μ. Παπαματθαιάκης): Κασμεριδης (46' Κουρακης), Προβιδακης(79' Μπαλαφας), Μπάμπης(65' Νικηφόρος) , Γιαλουσης (65' Παναγιωτακης) Κανδυλακης(46' Δαμιανακης) , Αυγενικού,  Αργκιλεσι(46'Μακο) Μωραιτης(74' Καργιωτακης), Σμυρλης(46' Κασαπακη) Κωνσταντινίδης (81' Αμαραντιδης), Φραγκουλακης (65' Φουκαρακης).

Εργοτέλης (Ν. Παπαβασιλείου): Καλογεράκης (46'Χανιωνακης), Λαμπακης(46' Μαζουλουξης) Αντωνίου (46' Ιατρουδης - 83' Κουτσογιαννακης) , Οικονόμου (46' Μπατζιος) Πάτας, Bruce (46' Βογιατζής) Τσέλιος (46' Κουσούρι), Σταθοπουλος (56' Μπουρσελης) , Yakubu (80' Βουτσάς Efford (46' Καπνιδης), Μπουτσακης (55' Μανουσακης).

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.