​Κηφισιά-Εργοτέλης: Θα έχει ή όχι τηλεοπτική μετάδοση;

Betsson Super League 2

Έγινε και αυτό. Η Κηφισιά από λάθος ανέβασε βίντεο με προγραμματισμένη μετάδοση του σαββατιάτικου αγώνα με τον Εργοτέλη

Όπως διαβάσατε νωρίτερα, η Κηφισιά, μέσω της σελίδας της στο youtube, ανακοίνωσε ότι θα δείξει ζωντανά το Σάββατο το παιχνίδι με τον Εργοτέλη για την 3η αγωνιστική της Super League 2. Λίγα λεπτά μετά, όμως, το βίντεο "κατέβηκε" και το Capitano.gr επικοινώνησε με την ομάδα της Κηφισιάς για να ενημερωθεί αν θα υπάρξει τελικά τηλεοπτική μετάδοση.

Οπως ενημερωθήκαμε, το βίντεο ανέβηκε από λάθος και δεν θα υπάρξει, με τα τωρινά δεδομένα, κάλυψη της αναμέτρησης από το youtube . Αναφέρουμε με τα τωρινά δεδομένα γιατί δεν αποκλείεται μέχρι το Σάββατο η διοίκηση της ομάδας των β. προαστίων της Αθήνας να... αλλάξει γνώμη, αφού έχει πάρει τη σχετική άδεια για να δείξει, αν το αποφασίσει, το παιχνίδι. Βέβαια, εύλογα προκύπτει το ερώτημα γιατί δεν το δείχνει, αφού έχει πάρει την άδεια. Αλλουνού παπά ευαγγέλιο είναι αυτό.

Μέχρι το Σάββατο αναμένεται να ξεκαθαριστεί το τοπίο, πάντως με την υπάρχουσα κατάσταση το βίντεο "εξαφανίστηκε" γιατί ανέβηκε από λάθος, όπερ σημαίνει πως ο αγώνας του Εργοτέλη δεν θα καλυφθεί τηλεοπτικά και ζωντανά. Μπερδευτήκατε; Κι εμείς.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.