«Χ»αμένη ευκαιρία για τον ΟΦΗ

ΟΦΗ

Είχε τις ευκαιρίες ο ΟΦΗ, δεν σκόραρε και έφυγε με το 0-0 από την Καισαριανή κόντρα στην Κηφισιά.

Αν κάτι κρατάμε από το πρώτο ημίχρονο στη βροχερή Καισαριανή είναι η εμφάνιση του ΟΦΗ στο τελευταίο κομμάτι, εκεί όπου πραγματικά έδειξε την ανωτερότητά του και με... συνταγή Παναθηναϊκού απείλησε την Κηφισιά και έχασε ευκαιρίες.

Μπάκου και Ισέκα απώλεσαν τις σημαντικότερες για την Κρητική ομάδα που θα μπορούσε να πάει στα αποδυτήρια ούσα μπροστά στο σκορ, ενώ η Κηφισιά ήταν καλύτερη στο πρώτο κομμάτι του πρώτου μέρους. Όχι πως έκανε κάτι τρομερό, αλλά έκλεινε τον ΟΦΗ στα καρέ του, κρατούσε μπάλα και δεν άφηνε την ομάδα του Δέλλα... να πάρει θάρρος.

Τις κλασικές ευκαιρίες, πάντως, ο ΟΦΗ τις έχασε, όταν σοβαρεύτηκε και βρήκε τους χώρους για να επιτεθεί και να βγάλει φάσεις, εκμεταλλευόμενος κυρίως την ταχύτητα των Μπάκου και Ισέκα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ΟΦΗ είδε να του ακυρώνεται γκολ στο 20ο λεπτό για οφσάιντ. Η φάση προήλθε από βαθιά μπαλιά του Αμπάντα, με τον Ισέκα να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, αλλά μετά από έλεγχο του VAR το 0-1 δεν μέτρησε.

Στο δεύτερο μέρος ο ΟΦΗ δεν μπήκε καλά και η Κηφισιά έχασε ευκαιρία. Συγκεκριμένα, μετά από γέμισμα του Σάντος από τα αριστερά, ο Αμπάντα δεν έδιωξε, ο Οζέγκοβιτς πήρε την κατοχή, γύρισε το σώμα του, σούταρε, όμως αστόχησε.

Ο ΟΦΗ σιγά-σιγά ανέβηκε κι έγινε ξανά απειλητικός με το 0-0 να τον αδικεί, αφού είχε τις ευκαιρίες για να σκοράρει τόσο με τον Ισέκα όσο και με τον Αποστολάκη, ο οποίος με ωραία προσπάθεια κι εξίσου ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

Ο Δέλλας με τις αλλαγές προσπάθησε να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του και να βρει το γκολ, σε ένα ματς που όσο περνούσε ο χρόνος γινόταν... ροντέο με την μπάλα πάνω-κάτω.

Ο Όμιλος ήταν επιπόλαιος στις ευκαιρίες και δεν τελείωσε το ματς, ο Μπάουμαν στο 89' τον έσωσε σε ευκαιρία της Κηφισιάς και το 0-0 έγραψε την ιστορία, στην πρεμιέρα των πλέι άουτ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΚΗΦΙΣΙΑ (Κώστας Μπράτσος): Αναγνωστόπουλος, Γκόμπελιτς (79’ Κλωναρίδης), Τεϊσέιρα, Τσάπαν, Μιλίτσεβιτς, Τσανάτζια, Σολόα (69’ Βαφέας), Μπιφούμα (79’ Τεττέι), Μενέντεw (69’ Πρίτσας), Σάντος, Οζέγκοβιτς.

ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Μπάουμαν, Λάρσον, Βούρος, Λαμπρόπουλος, Αμπάντα, Μεγιάδο, Μπάκιτς (79’ Ριέρα), Μπάκου, Χιμένεθ (64 Γκαγέγος), Αποστολάκης (88’ Λουίζ Φελίπε), Ισέκα.


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.