Κηφισιά: Τέσσερα παιχνίδια με τον ΟΦΗ, τέσσερις διαφορετικοί προπονητές!

16:45 | 05/02/2024

Η Κηφισιά βρέθηκε για τέταρτη φορά στην σεζόν αντιμέτωπη με τον ΟΦΗ , δεύτερη για το πρωτάθλημα και στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής της Super League κατάφερε να αποδράσει από το Γεντί Κουλέ με τη νίκη

Ο Κώστας Μπράτσος, ο οποίος οδήγησε την ομάδα των βόρειων προαστίων στην πρώτη εκτός έδρας νίκη στην σεζόν, συνιστά ταυτόχρονα και τον τέταρτο διαδοχικό προπονητή που αντιμετωπίζει τους Κρητικούς στη διάρκεια της φετινής ποδοσφαιρικής χρονιάς.

Ήταν 22 Νοεμβρίου 2023 όταν με προπονητή τον Γιάννη Αναστασίου, Η Κηφισιά ήρθε ισόπαλη χωρίς τέρματα 0-0 με τον ΟΦΗ εντός έδρας.

Στις 6 Δεκεμβρίου 2023 υπό την καθοδήγηση του υπηρεσιακού προπονητή Νώντα Κουτρουμάνου ο ΟΦΗ είχε υποτάξει με 3-1 την Κηφισιά στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τον θεσμό του Κυπέλλου.

Για τον επαναληπτικό αγώνα για την φάση του κυπέλλου σειρά είχε για να κάτσει στον πάγκο της Κηφισιάς ο Νταβίντ Νίλσεν, Ο οποίος δεν κατάφερε τίποτα παραπάνω από το να αποσπάσει την ισοπαλία 1-1 στην Καισαριανή.

Συνεπώς, ο αγώνας της Κυριακής ήταν ο 4ος μεταξύ των δύο ομάδων για την φετινή σεζόν και ο νέος προπονητής Κώστας Μπράτσος ήταν ικανός, συνάμα με την επιτυχία, να υπογράψει και την πρώτη νίκη της Κηφισιάς απέναντι στους Κρητικούς.

Πηγή: sportday.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.