Κι επίσημα ο Μηνάς Πίτσος νέος προπονητής του Εργοτέλη

15:41 | 02/08/2024

Ο έμπειρος προπονητής αναλαμβάνει το «τιμόνι» του Εργοτέλη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ανακοινώνει την συμφωνία για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Εργοτέλη, από τον Μηνά Πίτσο.

Ο Μηνάς Πίτσος, αφού συζήτησε εκτενώς με τους ανθρώπους του Εργοτέλη, συμφώνησε να θέσει στη διάθεση του Συλλόγου τις πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες του, καθώς πρόκειται για έναν προπονητή που έχει περάσει από αρκετές ομάδες του Ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου, τόσο σε επίπεδο ΕΠΣΗ όσο και Γ' Εθνικής, με απόλυτη επιτυχία. Το πλούσιο βιογραφικό του συνθέτουν τίτλοι και άνοδοι με τις ομάδες αυτές, αλλά και πολύ καλές πορείες, ενώ τη σεζόν 2019-2020 ψηφίστηκε από τους συναδέλφους του, ως ο καλύτερος προπονητής της Γ' Εθνικής.

Ο Μηνάς Πίτσος, ξαναγυρίζει σε γνώριμα λημέρια, καθώς έχει αγωνιστεί με τη φανέλα του Συλλόγου και σαν ποδοσφαιριστής.

Ο νέος προπονητής του Εργοτέλη, στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε:

"Είναι τιμή και ταυτόχρονα μεγάλη ευθύνη να ηγείσαι προπονητικά αυτού του Συλλόγου. Στόχος είναι ο Εργοτέλης να αποκτήσει γερά θεμέλια, ούτως ώστε να ξαναχτίσουμε αυτή τη μεγάλη ομάδα που κουβαλάει κόσμο και ιστορία πίσω της. Είμαστε υποχρεωμένοι, ο καθένας από το πόστο του, να δώσει το 100% των δυνατοτήτων του για να φέρουμε την ομάδα ξανά εκεί που της αξίζει. Μία ομάδα που θα χαίρεται να την βλέπει ο φίλαθλος κόσμος του Εργοτέλη και του Ηρακλείου. Με δικά μας παιδιά, αλλά και με την προσθήκη κάποιων ποδοσφαιριστών που θα δώσουν ώθηση. Από τη μεριά μου, θέλω να ευχαριστήσω τη Διοίκηση του Εργοτέλη που μου εμπιστεύτηκε τα ηνία της ομάδας. Είμαι σίγουρος ότι η συνεργασία μου με τον Γιάννη Νικηφόρο, παλιό γνώριμο και συμπαίκτη μου, που είναι πλέον Γενικός Διευθυντής του Εργοτέλη, θα αποφέρει καρπούς.

Αυτό που θα προσπαθήσω να περάσω στους ποδοσφαιριστές μας είναι να πιστέψουν ότι ο Εργοτέλης έχει βαριά φανέλα, που οφείλουν να σηκώσουν το βάρος της και να αποδείξουν, από την πρώτη μέρα, ότι αξίζουν να φοράνε τη φανέλα αυτή. Καλούμε τον κόσμο να γεμίζει το Μαρτινέγκο κάθε Κυριακή και να κερδίσουμε ακόμα περισσότερους. Χρειαζόμαστε την ώθηση και το χειροκρότημά του. Σίγουρα θα χρειαστούμε πίστωση χρόνου για να βάλουμε φέτος τις βάσεις και να δούμε την ομάδα όπου και όπως θέλουμε όλοι μας τα επόμενα χρόνια. Εύχομαι σε όλους καλή χρονιά, με υγεία! "

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.