Κι όμως: Αποφασίζει ο αθλητικός δικαστής για τον αγώνα του ΟΦΗ!

10:50 | 25/02/2019

Η κακοκαιρία δεν επέτρεψε στο πόλο του ΟΦΗ να μεταβεί στην Αθήνα,όμως ο αγώνας δεν αναβλήθηκε και στο γήπεδο βρέθηκαν κανονικά ο Παναθηναϊκός, οι διαιτητές και ο αλυτάρχης με το φύλλο αγώνα να κλείνει με... υπαιτιότητα της κρητικής ομάδας

Παρ ότι ο ΟΦΗ έκανε γνωστό ότι λόγω της κακοκαιρίας δεν μπόρεσε η αποστολή να ταξιδέψει στην Αθήναγια την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, με αποτέλεσμα το φύλλο αγώνα να «κλείσει» με υπαιτιότητα των Κρητικών. Η ομοσπονδία δεν ανέβαλλε την αναμέτρηση και τον λόγο έχει πλέον ο αθλητικός δικαστής.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΚΟΕ: ''Ο ΟΦΗ δεν εμφανίστηκε στο Γουδή για το ματς με τον Παναθηναϊκό, όπου βρέθηκαν κανονικά οι πράσινοι, οι διαιτητές και ο αλυτάρχης και το φύλλο αγώνα έκλεισε, μετά την παρέλευση των 20 λεπτών από την προγραμματισμένη έναρξη του ματς.'' 

Πλέον, η ΚΟΕ θα στείλει το φύλλο αγώνα στον αθλητικό δικαστή που θα αποφασίσει σχετικά, σύμφωνα με τον νόμο και τα προβλεπόμενα από τη Γενική Προκήρυξη υδατοσφαίρισης.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.