Κι όμως, παραμένουν χωρίς ομάδα

SMS
15:13 | 09/07/2019

Θανάσης Κολιτσιδάκης,Γιώργος Πετράκης και Κώστας Ανυφαντάκης είναι από τους προπονητές που ακόμα κυκλοφορούν... ελεύθεροι στην αγορά

Ήταν από τους πλέον περιζήτητους προπονητές στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού, όμως παραμένουν ακόμα χωρίς ομάδα με τις κενές θέσεις να είναι πλέον περιορισμένες.

Ο 31χρονος Γιώργος Πετράκης μπορεί να μην έχει το ''βαρύ'' βιογραφικό όμως προέρχεται από μια καλή δουλειά στον ΑΟΧ Κισσαμικό, εξαργυρώνοντας την εξαιρετική χρονιά στον Ερμή Ζωνιανών την σεζόν 2016-17. Προτάσεις του έγιναν αρκετές, από όσο γνωρίζω όμως ακόμα καμία που να ανταποκρίνεται στα ''θέλω'' του.

Με μεγαλύτερη εμπειρία ο Θανάσης Κολιτσιδάκης είναι από τους πλέον αναγνωρίσιμους free agent προπονητές. Με αρκετές επιτυχίες στο... παλμαρέ του, ο ''Κόναν'' έχει βρεθεί σε πάγκο ομάδας Superleague (Ατρόμητος), σαν βοηθός, με θητεία σε αρκετές ομάδες της Κρήτης (ΟΦΗ, Ηρόδοτος, ΠΟΑ, Επισκοπή, ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ) ενώ η τελευταία του δουλειά ολοκληρώθηκε τον περασμένο Μάρτιο στην Ερμιονίδα. Προς στιγμήν ελεύθερος και εκείνος, πάντως κάτι φαίνεται να υπάρχει από Ρέθυμνο - μεριά.

Χωρίς ομάδα παραμένει και ο Κώστας Ανυφαντάκης. Με καλή σεζόν στην ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, ο έμπειρος κόουτς παραιτήθηκε αρχές του Ιουνίου και αρκετοί έσπευσαν να τον χρεώσουν άμεσα σε νέο πάγκο. Μάταια όμως, ο 48χρονος τεχνικός δεν βρήκε αυτό που ήθελε και συγκαταλέγεται και αυτός στους πλέον γνωστούς προπονητές που βρίσκονται ελεύθεροι.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.