«Kill-Bill και στη Super League»

20:15 | 06/06/2018

Με τη φράση αυτή στον επίσημο λογαριασμό της στο facebook, η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της και με τον Βασίλη Κουτσιανικούλη!

Συγκεκριμένα στην ανάρτησή της η κρητική ΠΑΕ αναφέρει: «Kill-Bill και στην Σούπερ Λίγκ με τον ΟΦΗ! Μπράβο Βασίλη!».

Πρόκειται να την θετική εξέλιξη μιας από τις δύο τελευταίες σημαντικές εκκρεμότητες που υπάρχουν, καθώς πλέον απομένει μόνο του Ποτουρίδη. 

Ο Κουτσιανικούλης εφέτος με τον ΟΦΗ, πραγματοποίησε ίσως την καλύτερη αγωνιστική χρονιά της καριέρας του, καθώς έπαιξε σε 27 ματς και με απολογισμό 10 γκολ ήταν ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας.

Η συμφωνία του ΟΦΗ με τον Θεσσαλό μεσοεπιθετικό είναι για ένα χρόνο, με την επίσημη ανακοίνωση να τονίζει: «Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης απάντησε θετικά στην πρόταση του ΟΦΗ και θα είναι και αυτός στον ΟΦΗ της Σούπερ Λίγκ.

Ο εκπρόσωπος του παίκτη ενημέρωσε τον πρόεδρο της επιτροπής μεταγραφών της ΠΑΕ Κώστα Καζανάκη, ότι αποδέχεται την πρόταση της ομάδας και θα συνεχίσει σε αυτήν για ένα ακόμη χρόνο.

Ο 30χρονος επιθετικός του ΟΦΗ , μετά από μια εκπληκτική χρονιά με 10 γκολ και 10 ασίστ σε 30 παιχνίδια, συνεχίζει στην ομάδα που τον «ανέστησε» αγωνιστικά, με στόχο να επαναλάβει και τη νέα περίοδο, την σπουδαία χρονιά που έκανε και η οποία ήταν αναμφίβολα, μια από τις κορυφαίες της καριέρας του».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.